De plaats om je auto te verkopen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Je hebt veel verschillende mogelijkheden om je auto te verkopen. Je kan een advertentie plaatsen, al dan niet betaald, je probeert de auto aan kennissen of vrienden te slijten of je gebruikt een plek waar je als het ware op een markt je auto verkoopt. Immers hoe meer ‘kooplieden’ je auto zien en willen hebben, hoe beter het voor de verkoop van je auto is. Ikwilvanmijnautoaf.nl is dé plaats om je auto te verkopen.


Veilig, snel en vertrouwd

De grote vraag die bij je opkomt als je je auto via bijvoorbeeld Marktplaats verkoopt is, met wie doe ik zaken? Wie is diegene die een bod uitbrengt en waarom wil iemand langskomen, kunnen situaties zijn waar je in terechtkomt. Daarbij moet je zelf veel regelen. In eerste instantie meld je je aan en maak je zelf de advertentie op. Daarna kan iedereen een bod uitbrengen op je auto, zij hoeven alleen geregistreerd gebruiker te zijn verder niet. Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt op een soortgelijke manier, met een paar wezenlijke verschillen.


100% gratis

Aanmelden gaat gemakkelijk op basis van het kenteken en de gegevens die je voor handen hebt zoals het model, het merk, de kilometerstand en eventuele schade en reparaties. Deze gegevens hoef je niet in een pakkende advertentie te gieten, zoals bij andere online verkoop platformen wel het geval is. Na aanmelding nemen wij alles voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je auto onder de aandacht komt van de aangesloten dealers. Voordeel van ikwilvanmijnautoaf.nl is dat wij alleen werken met RDW erkende auto inkopers. Hierdoor weet je altijd wie het bod doen, zonder ongure types aan de deur te krijgen. Het bod dat je ontvangt is bovendien vrijblijvend. Dit betekent dat je nergens aan vast zit. Je mag er ook voor kiezen om dan niet te verkopen. Daarbij is de service die wij bieden altijd gratis, van het aanmelden van je auto tot het daadwerkelijk verkopen. Ontdek zelf het gemak.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands