5.000e review op Trustpilot voor ikwilvanmijnautoaf

Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn we enorm trots om een belangrijke mijlpaal te vieren: onze 5.000e review op Trustpilot! Daarnaast zijn we ook nog eens ontzettend trots op onze score; met een 4.6 uit 5 zijn we het best beoordeelde bedrijf uit onze categorie.

Trustpilot is het grootste onafhankelijke review platform van Nederland waar consumenten hun ervaringen kunnen delen over (online) diensten.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die de tijd heeft genomen om hun ervaringen te delen en ons te helpen verbeteren, onze verkoopspecialisten en klantenservice medewerkers die zich dagelijks inzetten om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en de bij ons aangesloten autobedrijven en dealers die bijdragen aan zo'n fijne klantervaring.

Sinds onze oprichting in 2006 hebben we ons altijd ingezet om een uitstekende service te bieden aan iedereen die hun auto wil verkopen. We begrijpen als geen ander dat het verkopen van een auto een stressvolle ervaring kan zijn, en ons doel is om dit proces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

Om deze mijlpaal te vieren hebben wij onze klant, die de 5.000e review heeft geschreven, in het zonnetje gezet met een bloemetje, presentje en een heerlijke taart.
Betrouwbare en persoonlijke dienstverlening

Onze 5.000e review op Trustpilot benadrukt de betrouwbaarheid van onze service. Klanten waarderen onze hulp, persoonlijke service en dienstverlening die we bieden. We blijven streven naar uitmuntendheid en zijn vastbesloten om onze service te blijven verbeteren.

We willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ikwilvanmijnautoaf. Jullie feedback is van onschatbare waarde en motiveert ons om onze diensten te blijven verbeteren. Het is dankzij jullie dat we deze mijlpaal hebben kunnen bereiken. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar nog vele jaren van uitstekende service. Op naar de volgende 5.000 reviews!

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands