zonder gedoe. verkocht.

meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je auto werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden

Meld je voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je voertuig toe voor een sneller resultaat.

Stap 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch gegenereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan brengen we je in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Als je jouw Volkswagen wilt verkopen, kun je dat via verschillende kanalen doen. Maar als je het snel, eenvoudig en tegen een eerlijke prijs wilt doen, dan is Ikwilvanmijnautoaf.nl de juiste keuze voor jou. Als tussenpersoon tussen kopers en verkopers heeft Ikwilvanmijnautoaf.nl al meer dan 15 jaar ervaring in het verkopen van auto's en het bieden van de beste deals aan verkopers.


Volkswagen verkopen via Ikwilvanmijnautoaf

Het proces van het verkopen van jouw Volkswagen via Ikwilvanmijnautoaf.nl is heel eenvoudig. Je begint door het invullen van het online formulier op de website, waarin je alle nodige informatie over jouw auto verstrekt. Op basis daarvan ontvang je binnen enkele uren een vrijblijvend bod van een van de aangesloten autobedrijven. Dit bod is gebaseerd op de marktwaarde van jouw Volkswagen en is gegarandeerd. Je bent dus niet verplicht om jouw auto te verkopen als je niet tevreden bent met het bod.


Akkoord met het bod? Dan is jouw Volkswagen verkocht

Als je akkoord gaat met het bod, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de overdracht van jouw auto. Dit kan bij een van de aangesloten autobedrijven bij jou in de buurt, maar het is ook mogelijk dat zij bij jou langs komen. De betaling vindt plaats op het moment van de overdracht, dus je hoeft niet te wachten op jouw geld.


Al 15 jaar ervaring in het verkopen van auto's

Kortom, als je snel en makkelijk jouw Volkswagen wilt verkopen tegen een eerlijke prijs, dan is Ikwilvanmijnautoaf.nl de beste keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring en een netwerk van betrouwbare autobedrijven ben je verzekerd van een goede deal en een snelle afhandeling.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands