Tesla verkopen - zo doe je dat

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Wil je je Tesla verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Tweedehands Tesla’s zijn populair in Nederland. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij dit merk, daarom zijn alle modellen elektrisch. Dit betekent dat de auto’s milieuvriendelijker zijn en dat de kosten voor brandstof een stuk lager liggen. Tesla wil naar een schonere toekomst werken met leuke voertuigen. Tesla bewijst dat een elektrische auto ook snel en stoer kan zijn. Toch zijn er Tesla eigenaren die hun auto willen verkopen. Ze stappen over naar een nieuwer of ander model. Het kan ook zo zijn dat de eigenaar een ander voertuig wil kopen. Dan is het tijd om je Tesla te verkopen. Maar wat is dan de beste manier om je Tesla te verkopen? Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden.


Tesla verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

Als je geen gedoe wilt aan de deur en je je Tesla ook niet kan of wil verkopen aan familie dan is verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl een snelle en eenvoudige optie. Je meldt je auto aan op onze website door je kenteken in te voeren, vervolgens vul je de aanvullende informatie in met foto’s en daarna wacht je op het beste bod. Wanneer je het bod ontvangt en accepteert neemt de koper contact met je op om afspraken te maken over de betaling en aflevering van je Tesla. Voordeel is dat je geen gedoe hebt met onderhandelingen, snelle service en dat je zeker weet dat je Tesla ook echt is verkocht.


Tesla inruilen bij de dealer

Als je een relatief jonge Tesla rijdt dan kan je deze inruilen bij de Tesla-dealer. Meestal wil de dealer dan wel dat je een andere Tesla koopt. Merkdealers zijn zeker bereid om je oude Tesla in te ruilen, maar dan wel als je Tesla een redelijk jong bouwjaar heeft, goed is onderhouden en een lage kilometerstand heeft. Op deze manier weet de dealer zeker dat hij de auto ook weer kan doorverkopen aan een andere liefhebber. Inruilen bij de dealer is veilig en betrouwbaar, maar je krijgt niet de hoofdprijs voor je oude auto. Aangezien de dealer ook aan de verkoop wil verdienen.

Tesla verkopen aan familie

Je Tesla verkopen aan een familielid is op zich een prima idee. Je weet wie de koper is en hebt geen gedoe aan de deur met kopers en onderhandelingen. Bovendien doe je er een familielid een plezier mee en is de kans groot dat je oude Tesla terecht komt bij iemand die er goed voor zal zorgen. Dat is voor veel Tesla eigenaren een mooie gedachte. Nadeel is natuurlijk wel dat als er iets mankeert aan de auto dit kan leiden tot onenigheid in de familie.


Tesla verkopen via advertentiesite

Als je je Tesla niet aan familie wilt verkopen is een website als Marktplaats voor veel mensen de uitkomst om hun oude auto weg te doen. Er zijn velen Tesla liefhebbers die elke dag online op zoek zijn naar de Tesla van hun dromen. Misschien is dat jouw auto wel voor die persoon! Wanneer je je auto verkoopt aan een particulier ontvang je over het algemeen de hoogste prijs. Dit is natuurlijk een groot voordeel, helaas krijg je dan wel te maken met veel onzin biedingen, veel reacties en onbekenden mensen aan je deur voor een proefrit. Je moet bij deze optie vaak veel geduld en tijd hebben tot je je auto daadwerkelijk verkoopt voor een goede prijs.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands