zonder gedoe. verkocht.
meld jouw camper gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw camper

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw camper

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Camper inkoop: u biedt uw camper aan, wij verkopen hem voor u!

Heeft u een camper die u wil verkopen? Kies dan voor onze services. Via onze website verkoopt u makkelijk en snel uw camper. Er zijn heel wat handelaars bij ons aangesloten die regelmatig op zoek zijn naar campers. Deze handelaars zijn allemaal zeer betrouwbare personen. Wij controleren ze namelijk op hun degelijkheid en betrouwbaarheid vooraleer ze zich bij ons aansluiten. Op die manier kunnen wij u voor 100% garanderen dat uw camper op een veilige manier verkocht wordt. Er zullen nooit ernstige discussies ontstaan tussen u en de koper, wij zijn uw tussenpersoon en bemiddelaar. Om het u makkelijk te maken bij de verkoop van uw camper, zorgen wij voor de contacten tussen u en de potentiële kopers en helpen u bij de administratieve afhandeling. En het kost u helemaal niets! Wil u meer weten? Neem contact met ons op, wij zijn alle dagen van de week beschikbaar.


Uw camper te koop zetten via onze website

Hoe gaat u te werk om uw camper via ons te verkopen? Het is heel eenvoudig. U vindt op onze website een invulformulier. Hier geeft u alle gegevens van de camper in. Wij raden u aan om zo volledig mogelijk het formulier in te vullen en zo veel mogelijk bijkomende inlichtingen of opmerkingen mee te geven. Beschrijf zorgvuldig de camper en wat de staat ervan is. Voor een kandidaat-koper kan het kleinste detail belangrijk zijn wanneer hij een camper zoekt. Heeft u toch vragen over het invullen van het formulier? Geen probleem, contacteer ons, wij helpen u verder. Ook wij willen dat elke advertentie die u plaatst, voor 100% aantrekkelijk is en degelijk is opgesteld. Daar gaan wij voor!

Eens de advertentie online staat, krijgen onze autodealers toegang tot uw advertentie. Wanneer ze geïnteresseerd zijn, doen ze een bod. U wordt hiervan op de hoogte gesteld. Wil u liever wachten op een beter bod? Geen probleem. Is de prijs OK voor u? Dan gaan wij verder met de verkoopprocedure. Wij sturen u een verkoopovereenkomst. U hoeft deze slechts te ondertekenen en ons terug te sturen. Daarna volgt de overdracht van de auto aan de koper en ook de betaling. Ook hiervoor zijn wij uw tussenpersoon. U kunt kiezen of u de auto wil brengen naar de koper. Ofwel vraagt u de koper om de auto op te halen. U beslist!

U merkt het: uw camper of auto verkopen via onze website vraagt niet veel werk van uw kant. In het kort gezegd: u hoeft slechts uw advertentie op te maken via onze website en verder hoeft u niets meer te ondernemen totdat de camper is verkocht.


Camper inkoop: onze diensten zijn gratis

Voor onze tussenkomst in de verkoop van uw camper hoeft u niets te betalen. Onze services zijn helemaal gratis. U vraagt een prijs en u krijgt voor 100% de prijs die u wil krijgen. Wij rekenen geen kosten bovenop de verkoopprijs. De verkoop van uw camper via onze site kost u dus nul euro!


Camper of caravan, auto, motor, scooter... verkoop ze via onze site!

U kunt niet alleen een camper, maar ook andere voertuigen via onze website verkopen. Welk voertuig u ook te koop aanbiedt, wij werken altijd op dezelfde professionele manier. We helpen u bij het opstellen van de advertentie, nemen de onderhandelingen op en helpen u tot en met de overdracht van het voertuig. Van thuis uit en zonder gedoe verkoopt u welk voertuig dan ook. Aarzel niet langer maar zet uw camper nu bij ons online. Mocht u nog twijfels hebben of mocht u zich vragen stellen over onze werkwijze, laat het ons weten. Wij zijn er voor u!


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands