Ikwilvanmijnautoaf.nl maakt taxi verkopen mogelijk

ENSCHEDE – De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl springt verder in op de groeiende behoefte van transportondernemers wat betreft het verkopen van hun gebruikte wagenpark. Behalve de recente uitbreiding van recreatie- en zware voertuigen kun je vanaf 1 januari ook taxi’s aanmelden voor verkoop.

Ikwilvanmijnautoaf.nl, initiatief van Dealerdirect BV, merkte onlangs al dat er steeds meer behoefte was naar een manier om snel oude taxi ‘s te verkopen. Een taxi verkopen bleek in de praktijk bijna onmogelijk vanwege de wet- en regelgeving omtrent de BTW en BPM. Oprichter Stevens legt uit: “Begin vorige maand zijn wij begonnen met het online veilen van gebruikte trucks en vrachtwagens, omdat de eigenaren geen kant op konden met deze tweedehands voertuigen. Vlak na deze uitbreiding bleek dat er ook een groeiende behoefte was naar eenzelfde manier van taxi verkopen. Wij hebben daarom besloten opnieuw uit te breiden.”


Over ikwilvanmijnautoaf.nl

De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl is sinds 2006 een grote speler in het verkopen van gebruikte voertuigen. Het begon allemaal als online verkoopplatform voor gebruikte auto’s, maar tegenwoordig kun je hier ook terecht voor de verkoop van motoren, bedrijfswagens, scooters, campers, caravans, trucks, vrachtwagens en nu dus ook taxi’s. Ook voor taxi’s is het aanmelden, laten taxeren en verkopen helemaal gratis.


Online taxi verkopen

Duizenden autobezitters hebben al geprofiteerd van de voordelen van ikwilvanmijnautoaf.nl. Het is een veilige, snelle en makkelijke manier van voertuig verkopen. Doordat alle aangesloten auto inkopers RDW-erkend zijn, weet je bovendien dat de verkoop veilig afgehandeld wordt.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands