Ikwilvanmijnautoaf.nl legt nieuwe contacten

ENSCHEDE –Ikwilvanmijnautoaf.nl heeft weer een succesvolle beurs achter de rug. Tijdens de driedaagse Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg is de autoverkoopsite nieuwe samenwerkingen aangegaan met erkende inkopers uit heel Nederland.

Vakbeurs Autoprof in Hardenberg wordt door de autobranche als toonaangevend beschouwd wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automotive. Ikwilvanmijnautoaf.nl was op 14, 15 en 16 oktober één van de circa 170 aanwezige bedrijven met een stand.


In contact komen

De bedrijven waren afkomstig uit alle segmenten van de automotive branche. De jaarlijks terugkerende automotive vakbeurs staat in het teken van gereedschappen, de nieuwste werkplaats-equipment, producten en diensten en contacten te leggen. De stand van ikwilvanmijnautoaf.nl is onder meer gebruikt om meer ruchtbaarheid te geven aan de gratis dienstverlening, om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe RDW-erkende inkopers aan te sluiten. En dit is wederom gelukt. De stand trok veel belangstelling en dat resulteerde in nieuwe, waardevolle samenwerkingen.


Persoonlijk

Op de eerste dag van de beurs mocht de organisatie 3.607 gerichte bezoekers ontvangen. Dat was iets minder druk dan de openingsdag in 2013, toen er nog 4.032 man de weg naar de evenementenhal in Hardenberg wisten te vinden. Ook het deelnemersveld is ten opzichte van vorig jaar iets gekrompen. Dit kan te maken hebben met het Focwa Schadeherstel Jaarcongres 2014, want de openingsdag van de vakbeurs viel gelijk met de tweede dag van dit congres.


Volgens de organisatie ging het de tweede dag al een stuk beter met 5.055 bezoekers. Op dag drie werden er 5.261 bezoekers ontvangen. Editie 2014 heeft daardoor bijna 14.000 bezoekers getrokken, iets minder dan de 15.889 bezoekers vorig jaar. Ondanks een lager bezoekersaantal heeft ikwilvanmijnautoaf.nl veel persoonlijke gesprekken kunnen voeren van hoge kwaliteit en het verkoopplatform nog meer onder de aandacht kunnen brengen.


Waarom vakbeurzen?

Ikwilvanmijnautoaf.nl is een online verkoopplatform voor gebruikte voertuigen dat dagelijks verbeteringen aan de dienstverlening doorvoert om consumenten, ZZP-ers en het MKB nog beter van dienst te kunnen zijn. Het team zoekt altijd naar manieren om met meer gecertificeerde bedrijven samen te werken. Op die manier kunnen er op de gebruikte voertuigen nog betere biedingen worden gerealiseerd. Vakbeurzen zijn bij uitstek de manier voor ikwilvanmijnautoaf.nl om ideeën uit te wisselen en de voordelen van de bijzondere formule verder toe te lichten aan branchegenoten. In 2009 was ikwilvanmijnautoaf.nl voor het eerst te vinden op een vakbeurs. Ook volgend jaar zal ikwilvanmijnautoaf.nl aanwezig zijn op diverse vakbeurzen om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands