Carnaval, deze 5 auto’s kunnen zo meedoen in de optocht

Carnaval staat weer voor de deur, grote delen van Nederland trekken massaal originele kostuums uit de kast en feesten uitbundig op de grootste carnavalskrakers. En als we het over 'hoe gekker, hoe beter hebben': deze auto's kunnen zo meedoen in de carnavalsoptocht.


De straten zijn gekleurd door de confetti, mensen zijn verkleed en dansen op de harde muziek die door de speakers van de fel gekleurde wagens knalt. Het is vandaag niet alleen Valentijnsdag, maar ook carnaval! Iedereen is vrolijk en doet gek en dat zie je ook in de outfits terug. Vaak wordt dit feest ook aangegrepen om een statement neer te zetten. Deze auto’s zouden zo aan kunnen sluiten in de carnavalsoptocht, want een statement maken ze zeker wel.


Lego auto

Ieder kind heeft er vroeger wel mee gespeeld en complete huizen van gebouwd. De kleine gekleurde legoblokjes, we kennen ze allemaal. De meesten van ons hebben dit dan ook al jaren geleden achter zich gelaten, maar er zijn er wat die er nog steeds geen genoeg van kunnen krijgen.

Dat is ook duidelijk te zien bij deze lego auto. Die zou tijdens de carnaval zeker met de optocht mee kunnen doen. Want zeg zou zelf, het ziet er wel vrolijk uit.


Smile het is carnaval!

Van deze auto krijg je ook spontaan een glimlach op je gezicht. Deze auto vol met gele smileys doet je een beetje denken aan de emoticons die we tegenwoordig gebruiken in chatprogramma’s.

Ook deze wagen past weer heel goed bij de carnavals gekte. Of de maker hiermee wil zeggen dat we tegenwoordig te veel met onze mobiele telefoon bezig zijn? Het zou zomaar kunnen. Dit statement zou je ook zo terug kunnen zien tijdens carnaval in de optocht. Wij kunnen er in ieder geval wel om lachen.


Potje voetballen

Blijkbaar is de maker van deze auto erg fan van voetbal en mag iedereen dit weten.

Wanneer hij met deze auto door de straten rijdt valt het in ieder geval wel op. Zeker weten dat wanneer hij met deze auto met de carnavalsoptocht meedoet, hordes mannelijke fans achter zich aan krijgt. Die zouden zo’n auto met carnaval echt wel kunnen waarderen. En stiekem vinden wij het er ook wel grappig uitzien.


Spelletje doen?

Ook deze autobezitter kan duidelijk geen genoeg krijgen van zijn hobby. Een ding is zeker, hij houdt erg van spelletjes spelen.

De auto is vol behangen met spellen als twister, monopolie en damborden. Wanneer hij met carnaval in de optocht rijdt kan hij vast genoeg mensen overhalen die ook een spelletje mee willen doen. Want wie houdt er nou niet van een potje monopolie.


Creatief met piepschuim

Je hoeft niet altijd een hobby of een statement te hebben om je auto carnavals proof te maken.

Je kunt ook gewoon lekker creatief aan de slag gaan. Dat heeft ook deze meneer gedaan met zijn gekleurde piepschuim auto. Wel heeft hij iets met eendjes, maar ook dat past weer helemaal bij carnaval. Want deze gekleurde auto vol met eendjes maakt iedereen toch aan het lachen?

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands