Autoverkopen september - Volkswagen aan kop

De autoverkopen van september zijn bekend. Het automerk dat in september het beste is verkocht, is de Volkswagen. Het model ID3 van de Volkswagen staat het hoogst van alle andere Volkswagens.



Met 2.472 verkochte modellen staat Volkswagen net boven de Kia die 2.451 modellen heeft verkocht in september. Op nummer drie staat de Toyota met 2.280 verkochte modellen. Ford met 1.871 en Peugeot met 1.846 verkochte modellen maken de top 5 compleet. Daarna volgen Opel, Renault, BMW, Mercedes-Benz en Volvo als meest verkochte automerk. 


Bestverkochte model – Kia Niro

De Kia Niro stond in september ook al op nummer één met meest verkochte model. Dit komt door de goede verkoopcijfers. In de afgelopen maand zijn er 1.255 auto’s van dit model verkocht. Op de tweede plek staat de Tesla Model 3 met 977 exemplaren. Hierna volgen de Volvo XC40 en de Ford Fiesta met 807 en 791 verkochte exemplaren. Op de vijfde plek staat de Toyota Aygo met 763 verkochte exemplaren. Daarna volgen de Opel Corsa, Toyota Yaris, Hyundai Kona, Ford Focus en de Peugeot 208 voor de volledige top 10.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands