Autoverkopen oktober - Volkswagen weer aan de top

De autoverkopen van Oktober zijn bekend. Volkswagen staat alweer aan kop als best verkochte automerk. Dit automerk stond vorige maand ook al op de eerste plaats. Het model ID3 van de Volkswagen staat nu ook nog eens bovenaan als best verkochte auto model.


Best verkochte automerken oktober

Volkswagen staat dik boven aan met 4.989 verkochte modellen. Op de tweede plek staat Toyota met 2.366 verkochte modellen. Kia staat nu op de derde plek met 2.089 verkochte voertuigen, Toyota heeft Kia ingehaald. Eerst stond Kia op de tweede plek en Toyota op de derde plek. Peugeot met 2.089 en Renault met 1.919 verkochte modellen maken de top 5 compleet. Daarna volgen de automerken Opel, Ford, BMW, Skoda en de Mercedes-Benz voor een top 10 meest verkochte automerken in oktober. 


Best verkochte model oktober

Op de eerste plaats staat de Volkswagen ID.3 met 2.789 verkochte modellen. De KIA Niro staat nu op de tweede plek met 1.198 verkochte modellen, deze stond vorige maand nog op de eerste plaats. Gevolgd door de Toyota Yaris op de derde plek met 973 verkochte modellen. De Opel Corso met 811 en de Hyundai Kona met 750 verkochte modellen maken deze top 5 compleet. De modellen Volkswagen Polo, Volvo XC40, Ford Focus, Peugot 208 en de Peugeut 2008 maken de top 10 meest verkochte automodellen in oktober compleet.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands