Autoverkopen november - Volkswagen nog steeds aan de top

De autoverkopen van november zijn bekend. Volkswagen staat alweer aan kop als best verkochte automerk. Dit automerk stond de afgelopen twee maanden ook al op de eerste plaats. Het model ID3 van de Volkswagen staat nu voor de tweede keer bovenaan als best verkochte auto model. De autoverkopen zijn met 5 procent gestegen ten opzichte van vorige maand.


Best verkochte automerken november

Volkswagen staat bovenaan met 3.957 verkochte modellen. Op de tweede plek staat Renault met 2.540 verkochte modellen. Renault is maar liefst met drie plekken gestegen ten opzichte van vorige maand. Peugeot is met één plek gestegen en staat nu op de derde plek met 2.425 verkochte voertuigen. Kia met 2.402 en Toyota met 2.298 verkochte modellen maken de top 5 compleet. Daarna volgen de automerken Volvo, Opel, Ford, Skoda en Audi voor een top 10 meest verkochte automerken in november. 


Best verkochte model november

Op de eerste plek blijft de Volkswagen ID.3 staan met 1.499 verkochte modellen. De Volvo XC40 staat nu op de tweede plek met 1.325 verkochte modellen, deze stond vorige maand nog op de zevende plaats. Gevolgd door de Kia Niro op de derde plek met 1.217 verkochte modellen. De Opel Corso met 955 en de Toyota Yaris met 827 verkochte modellen maken deze top 5 compleet. De modellen Ford Focus, Renault Captur, Renault Clio, Peugeot 2008 en de Peugeot 208 maken de top 10 meest verkochte automodellen in november compleet.


Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands