zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw auto

Meld uw voertuig snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw voertuig te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw auto

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Een auto verkopen is geen alledaagse taak. Hoe begint u er aan, hoe maakt u de beste advertentie en wie krijgt u allemaal als kandidaat-kopers over de deur? Wanneer u uw auto in Rotterdam wil verkopen, dan helpen wij u graag. En wees gerust, wij rekenen geen kosten! Onze service is helemaal gratis. Wil u meer weten? Onze medewerkers staan voor u klaar!


Hoe een auto in Rotterdam verkopen?

Het enige wat u moet doen, is uw autogegevens invullen in ons invulformulier. Dit kunnen wij niet in uw plaats doen. De rest doen wij allemaal voor u. Wij controleren uw advertentie en maken samen met u de meest aantrekkelijke advertentie voor uw auto in Rotterdam. Wij stellen dan de advertentie open voor onze autodealers. Dit is een groep van autohandelaars die bij ons zijn aangesloten en die wij hebben gecontroleerd op hun degelijke werking en betrouwbaarheid. U krijgt één, twee of meerdere prijsaanbiedingen van deze handelaars. U beslist zelf met welke handelaar u zaken wil doen. Van zodra u uw akkoord geeft over een prijs, is de koop gesloten. Dan maken wij voor u een verkoopovereenkomst op en sturen ze u door. U tekent de overeenkomst. Verder handelen wij de koop af door afspraken te maken rond de betaling en de overdracht van de auto in Rotterdam. Pas dan beschouwen wij de verkoop als beëindigd.


Ook andere voertuigen, ook andere regio's

Wil u niet alleen in Rotterdam, maar in een andere regio uw auto's verkopen? Het kan perfect, wij beperken ons niet tot Rotterdam en omstreken. En wilt u ook andere voertuigen aan de man brengen? Denk bijvoorbeeld aan campers en caravans, bedrijfsauto’s, bussen of vrachtauto’s. Het kan allemaal via onze website! Het formulier invullen en u bent klaar! Op elk moment van het verkoopproces zijn wij uw aanspreekpunt en bemiddelaar. Onze specialisten zetten zich in om de ideale koper te vinden voor uw auto in Rotterdam. U verkoopt uw auto in Rotterdam rustig van thuis uit en zonder gedoe. Het is de meest makkelijke manier die er bestaat om een auto te verkopen.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands