BMW verkopen - zo doe je dat

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Wil je je BMW verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Tweedehands BMW’s zijn populair in Nederland en er is altijd wel een koper te vinden voor jouw BMW. Maar wat is dan de beste manier om je BMW te verkopen? Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden.


BMW hoort in Nederland tot de populairste merken. Logisch ook. De auto’s van het Duitse merk staan bekend als snel en degelijk. Ze hebben geweldige motoren en een fantastische wegligging. Iedereen die van auto’s houdt en van sportief rijden shopt dan ook graag bij de modellen van dit merk. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook BMW eigenaren die hun auto juist willen verkopen. Ze stappen over op een nieuwer model of willen een andere uitvoering kopen. En dan is het tijd om eerst je BMW te verkopen.


BMW verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

Als je geen gedoe wilt aan de deur en je je BMW ook niet kan of wil verkopen aan familie dan is verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl een andere, eenvoudige mogelijkheid. Alles gaat online. Je meldt je auto aan op onze website, compleet met beschrijving en foto’s en daarna wacht je op het beste bod. Dat is alles. Als je het bod accepteert neemt de koper contact met je op om afspraken te maken over de betaling en aflevering van je BMW. Voordeel is dat je geen gedoe heb met onderhandelingen en dat je zeker weet dat je BMW ook echt is verkocht.


BMW inruilen bij de dealer

Als je een relatief jonge BMW rijdt dan kan je deze inruilen bij de BMW-dealer. Voorwaarde is dan meestal wel dat je bij de dealer ook weer een andere BMW koopt. Merkdealers zijn zeker bereid om je oude BMW in te ruilen, mits deze niet al te oud is (bijvoorbeeld maximaal 8 jaar oud), goed is onderhouden en een lage kilometerstand heeft. Op deze manier weet de dealer zeker dat hij de auto ook weer kan doorverkopen aan een andere liefhebber. Inruilen bij de dealer is veilig en betrouwbaar, maar je krijgt niet de hoofdprijs voor je oude auto.