zonder gedoe. verkocht.
meld gratis en vrijblijvend aan

Ik weet mijn kenteken niet

Of voer kenteken in

Persoonlijke hulp bij de verkoop

We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen

We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk

Wij nemen de onderhandelingen uit handen

Helpen met de levering, overschrijving en betaling

STAP 1

Aanmelden van uw BMW

Meld uw BMW snel en eenvoudig aan door een paar vragen over uw BMW te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van uw voertuig toe voor een sneller resultaat.

STAP 2

Resultaat ontvangen

Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een persoonlijk aanbod, wij versturen geen automatisch genereerde taxaties. Ons voorstel is vrijblijvend.

STAP 3

Verkopen van uw BMW

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan brengen we u in contact met de koper. Die verzorgt de vrijwaring en betaling.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Wil je je BMW verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Tweedehands BMW’s zijn populair in Nederland en er is altijd wel een koper te vinden voor jouw BMW. Maar wat is dan de beste manier om je BMW te verkopen? Hieronder beschrijven we een aantal mogelijkheden.


BMW verkopen - zo doe je dat

BMW hoort in Nederland tot de populairste merken. Logisch ook. De auto’s van het Duitse merk staan bekend als snel en degelijk. Ze hebben geweldige motoren en een fantastische wegligging. Iedereen die van auto’s houdt en van sportief rijden shopt dan ook graag bij de modellen van dit merk. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook BMW eigenaren die hun auto juist willen verkopen. Ze stappen over op een nieuwer model of willen een andere uitvoering kopen. En dan is het tijd om eerst je BMW te verkopen.


BMW verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

Als je geen gedoe wilt aan de deur en je je BMW ook niet kan of wil verkopen aan familie dan is verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl een andere, eenvoudige mogelijkheid. Alles gaat online. Je meldt je auto aan op onze website, compleet met beschrijving en foto’s en daarna wacht je op het beste bod. Dat is alles. Als je het bod accepteert neemt de koper contact met je op om afspraken te maken over de betaling en aflevering van je BMW. Voordeel is dat je geen gedoe heb met onderhandelingen en dat je zeker weet dat je BMW ook echt is verkocht.


BMW inruilen bij de dealer

Als je een relatief jonge BMW rijdt dan kan je deze inruilen bij de BMW-dealer. Voorwaarde is dan meestal wel dat je bij de dealer ook weer een andere BMW koopt. Merkdealers zijn zeker bereid om je oude BMW in te ruilen, mits deze niet al te oud is (bijvoorbeeld maximaal 8 jaar oud), goed is onderhouden en een lage kilometerstand heeft. Op deze manier weet de dealer zeker dat hij de auto ook weer kan doorverkopen aan een andere liefhebber. Inruilen bij de dealer is veilig en betrouwbaar, maar je krijgt niet de hoofdprijs voor je oude auto.BMW verkopen aan familie

Je BMW verkopen aan een familielid is op zich een prima idee. Je weet wie de koper is en hebt geen gedoe aan de deur met kopers en onderhandelingen. Bovendien doe je er een familielid een plezier mee weet je zeker dat je oude BMW terecht komt bij iemand die er goed voor zal zorgen. En dat is voor veel BMW eigenaren een mooie gedachte. Nadeel is natuurlijk wel dat als er iets mankeert aan de auto dit kan leiden tot onenigheid in de familie.


BMW verkopen via advertentiesite

Als je niet aan familie wilt verkopen is een website als Marktplaats voor veel mensen dé manier om hun oude auto weg te doen. Er zijn duizenden BMW liefhebbers die elke dag online op zoek zijn naar de BMW van hun dromen. En misschien is dat jouw auto wel! Bij verkoop aan een particulier krijg je over het algemeen ook nog eens de hoogste prijs. Maar daar moet je wel wat voor overhebben, want het betekent kopers aan de deur, onderhandelingen voeren en vaak dealen met mensen die je tijd verdoen.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands