Kosteloos annuleren bij ikwilvanmijnautoaf

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

Bij ikwilvanmijnautoaf streven we ernaar om het verkopen van een auto makkelijker en transparanter te maken, zonder gedoe. Er kunnen situaties ontstaan waardoor een verkoper spijt krijgt van de verkoop. Bijvoorbeeld als men wat langer dan gedacht moeten wachten op een nieuwe auto, als er schade is gereden na verkoop of als de aankoop van een andere auto niet meer doorgaat.


Wij willen dat iedereen die via ons een auto verkoopt met een goed gevoel op de verkoop terugkijkt. Sterker nog, we willen dat ook de mensen die wij niet hebben kunnen helpen met de verkoop toch goed op onze dienstverlening terugkijken.


Kosteloos annuleren - uniek in de markt – excellente service

Daarom heeft iedereen bij ons het recht om na verkoop de verkoop kosteloos te annuleren. Ikwilvanmijnautoaf is hiermee uniek, wij focussen ons op optimale klantbeleving met excellente service.


Hoe werkt het?

Heb je je auto via ikwilvanmijnautoaf verkocht, dan kan je de verkoop kosteloos ontbinden via telefonisch contact met onze afdeling klantenservice.

Onze medewerkers zoeken samen met jou naar een geschikte oplossing als je wilt afzien van de verkoop. Mocht het annuleren van de verkoop de beste oplossing zijn, dan doen we dat.

Ikwilvanmijnautoaf, zonder gedoe. verkocht.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands