6 juni Banenmarkt in Enschede

Ikwilvanmijnautoaf.nl is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Vorige maand haalde zij bovendien een investering van 8 miljoen binnen, waardoor het online autoverkooplatform zich verder gaat uitbreiden in Europa. Dit betekent dat er momenteel 40 nieuwe vacatures beschikbaar zijn en om nieuw personeel te vinden wordt er 6 juni aanstaande een Banenmarkt georganiseerd.

Algemeen directeur Bas Oude Luttikhuis: “We zijn marktleider in Nederland en België en groeien goed in Duitsland waar we in 2013 zijn gestart. De afgelopen jaren hebben we prachtige successen behaald en is ons personeelsbestand al enorm gegroeid. Met de 8 miljoen investering van Prime Ventures en Rocket Internet willen we de Europese markt veroveren. Dit alles maakt dat we hard op zoek zijn naar nieuw personeel.”

Vacatures

“Wij zijn onder andere op zoek naar mensen die geschikt zijn voor commerciële, technische en service gerichte functies. Zo hebben wij vacatures voor automakelaars, commerciële voertuigadviseurs, motorfietsmakelaars, financieel administratief medewerkers, klantenservice medewerkers, een SEO webredacteur, sales medewerkers, netwerkbeheerder en een front-end/back- end developer.” Een compleet overzicht van alle vacatures vind je op de ikwilvanmijnautoaf.nl vacature pagina.

Banenmarkt - werk in Enschede

“Om in korte tijd veel nieuwe personeelsleden te werven, hebben we besloten een Banenmarkt te organiseren. Dit geeft ons de mogelijkheid om kennis te maken met een groot aantal werkzoekenden en direct te kijken welke vaardigheden zij in huis hebben en te zien of we die aan een bepaalde functie kunnen koppelen. En andersom biedt de Banenmarkt de werkzoekenden een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons bedrijf en onze medewerkers.” Zaterdag 6 juni kan iedereen die op zoek is naar een baan tussen 10.00 en 14.00 uur de Banenmarkt bezoeken bij het kantoor van ikwilvanmijnautoaf.nl aan de Noord Esmarkerrondweg 372 te Enschede. Maak meer kans door alvast je cv te sturen! Dit kan naar recruitment@ikwilvanmijnautoaf.nl. Voor meer informatie: 053 - 76 000 66.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands