Word jij onze razende reporter?

GEZOCHT: Razende reporter.Hobby: fotograferen.Interesses: auto’s.Eigenschap: nieuwsjager. Voldoe jij aan deze omschrijving? Reageer dan snel! Ikwilvanmijnautoaf.nl zoekt een razende reporter die live verslag doet van de AutoRAI.

Zit jij al tijden met smart te wachten totdat de deuren van de AutoRAI eindelijk opengaan? Ikwilvanmijnautoaf.nl biedt jou de mogelijkheid als eerste, ruim voordat de rest van Nederland een kijkje mag nemen, voet te zetten in de walhalla voor autoliefhebbers.


Bijzonder: kijkje achter de schermen

De meeste mensen denken bij een razende reporter meteen aan Kuifje, die als alerte verslaggever op plekken kwam waar je normaal gesproken niet komen kon. Dit kan ook voor jou gelden. De razende reporter van Ikwilvanmijnautoaf.nl krijgt namelijk ook toegang tot plekken waar je als bezoeker van de AutoRAI niet zo snel komt.

Wat kan je verwachten? Als onze razende reporter start je donderdagochtend 16 april met een uniek kijkje op de persdag van de AutoRAI. Zoals gebruikelijk is de persdag het moment waarop persfotografen, camerateams en journalisten op de beurs rondkijken. Geen horden bezoekers in gangpaden, maar alle gelegenheid om de ruim 500 auto’s, waarvan zo’n 90 Nederlandse-, Europese- of zelfs wereldprimeurs zijn, te bewonderen en vast te leggen op camera. Je loopt de hele dag tussen uitsluitend genodigden. Alsof dat al niet uniek genoeg is, ben jij bovendien diezelfde dag ’s avonds onze speciale gast tijdens de Exclusive Preview. Je wordt compleet in de watten gelegd terwijl je live verslag doet. Onder het genot van een hapje, drankje en muziek geniet je, samen met Bekend Nederland, van al het moois dat de AutoRAI te bieden heeft. Het beloofd een speciale avond te worden met een prachtige entourage. Dan rest er nu nog één vraag: ben jij de petrolhead die deze unieke kans niet wil missen? Ga dan naar onze Facebook pagina en doe mee!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands