Wat doet een teamleider bij Dealerdirect?

Sefa Sarioglu is 32 jaar en woont in Enschede. Sinds 2013 zit hij in de autobranche en vanaf maart 2015 werkt hij bij Dealerdirect. Als teamleider van de belvloer is geen dag voor hem hetzelfde!

Hoe ben je terechtgekomen bij Dealerdirect? ‘Via een vriend van mij die hier in 2013 begon. Hij vertelde er vaak leuke verhalen over en ik kon aan hem zien hoeveel plezier hij had in het werken bij Dealerdirect. Daardoor werd ik langzamerhand getriggerd om er ook te gaan solliciteren. En omdat ik al in de autobranche zat, zag ik de stap naar Dealerdirect ook wel zitten. Inmiddels zijn we naast goede vrienden ook goede collega’s.’ Wat houdt jouw functie precies in? ‘Ik ben teamleider van de belvloer van ikwilvanmijnautoaf.nl. Mijn takenpakket is vrij breed. Ik ben dagelijks bezig met het voorkomen en oplossen van eventuele problemen en zorg ervoor dat mijn team er zo min mogelijk last van heeft. Als ik mijn belangrijkste taak in één zin mag samenvatten: het ontzorgen van mijn team zodat de boys (en dames uiteraard) volledig en gemotiveerd hun dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.’ Waarom past dit werk bij jou? ‘Ik ben een enorm gemotiveerd persoon en kan dit goed overbrengen op anderen. Dat is ook heel belangrijk voor een teamleider. En natuurlijk heb ik plezier in wat ik doe. Mijn werk is heel divers, ik ben altijd bezig. Van vergaderen, meedenken over het beleid en zorgen voor de makelaars, krijg ik de meeste energie.’ Hoe ziet je werkdag eruit? ‘Bijna nooit hetzelfde, gelukkig. Eén van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het terugluisteren van de gesprekken die onze makelaars voeren. Met het niveau waar we inmiddels op zitten, zijn dit hele bijzondere en leerzame sessies waarin we elkaar alleen maar kunnen verbeteren. Ik wil het uiterste uit mijn team halen zodat beide kanten tevreden zijn. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen.’ Hoe ziet je team eruit? ‘Talentvol! Mijn team is verdeeld in verschillende groepen. Zo kunnen we de juiste auto’s aan de juiste dealers aanbieden. Elk team heeft hierdoor ook zijn eigen kwaliteiten. Met veel aandacht en aansturing zorgen we iedere dag weer voor de beste resultaten op onze belvloer.’ In welke auto rij jezelf? ‘Ik rijd met veel plezier in een BMW 3-serie coupé.’ Heb je nog een motiverend motto? ‘Ik geloof heel erg in motiveren. In mijn geval is het belangrijk om de juiste motivatiespreuk op het juiste moment uit te spreken! Deze is dus nooit hetzelfde haha.’

BAM, en nu weer aan het werk!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands