Wat biedt de AutoRAI de bezoeker?

Na vier jaar barst het autospektakel eindelijk weer los: dé AutoRAI. Van 17 tot en met 26 april 2015 kan de autoliefhebber zijn hart flink ophalen tijdens het grootste auto-evenement van Nederland. Wat kunnen we allemaal verwachten?

Het tweejaarlijkse feestje van de autobranche zal naar verwachting zo’n 300.000 bezoekers door de poortjes lokken. Nergens anders vind je immers zo’n compleet overzicht van de nieuwste, snelste en mooiste auto’s ter wereld, vergezeld met de meest bijzondere activiteiten.

Ontdek 500 auto’s op de AutoRAI

Als jij je wil oriënteren op het grote auto aanbod van dit moment, dan biedt de AutoRAI de ideale gelegenheid om dit te doen. Tijdens de beurs staan er 46 automerken keurig opgesteld zodat jij ze uitgebreid kan bewonderen. Autofabrikanten pronken met de meest exclusieve merken als Ferrari, Bentley, Lamborghini, Rolls Royce en McLaren. En dit is nog maar een kleine selectie van het totale aanbod. Uiteraard tonen de verschillende stands de crème de la crème onder de auto’s. De lijst van primeurs is lang. Erg lang. In totaal zullen er 90 primeurs de aandacht trekken. Naast Nederlandse- en Europese-, zijn er zelfs wereldprimeurs aanwezig. Onder andere McLaren, Cadillac, Opel, Burton, Peugeot, Porsche en Zenos laten weten met nog niet eerder getoonde auto’s op de AutoRAI te staan. Naast de vele primeurs kan jij ook verschillende concept cars van zeer dichtbij bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de Aston Martin Vanquish, de Citroën-Concept, de Peugeot DRK.

Pure beleving

Wil jij herenigd worden met je eerste auto? Sla dan de Klassiekershal niet over. Hier worden namelijk 100 designiconen van de afgelopen decennia van stal gehaald en opgepoetst. Zo staat er een Jaguar MKII, een Bentley Blower 4.5 Le Mans en een Audi Quattro om jou even mee terug te nemen naar die goede oude tijd. Ook wordt de oude Ferrari van wijlen Prins Bernhard tentoongesteld. De AutoRAI laat niet alleen nieuwe auto’s zien. Als snelheidsduivel is dit je kans om zelf eens in een Ferrari te rijden of te scheuren in een racehal. Ook kan je een testrit maken in het buitenpark en een slipcursus op de speciale slipbaan volgen. Aan iedereen is gedacht tijdens het grootste auto-evenement van Nederland. Mocht je tussen al die pareltjes jouw ultieme auto hebben gevonden, kom dan zeker naar hal 3, stand 03.200. Hier staat ikwilvanmijnautoaf.nl om je te helpen bij het verkopen van je huidige auto.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands