Van je auto af op de AutoRAI

Hoewel de AutoRAI nog lang niet ten einde is en de drukste dagen nog moeten plaatsvinden, zijn de verwachtingen van ikwilvanmijnautoaf.nl nu al ruim overtroffen. De stand wordt platgelopen door bezoekers die massaal hun auto aanmelden voor een gratis taxatie. De automakelaars van ikwilvanmijnautoaf.nl concludeerden de afgelopen drie maanden dat steeds meer mensen hun hulp inschakelen bij het verkrijgen van een goede deal voor hun auto. Verkochten zij vorig jaar al elke 9 minuten een auto, nu staat de teller maar liefst op elke 6 minuten. Ikwilvanmijnautoaf.nl was het eerste autoverkoopplatform in Nederland dat jaren geleden heeft ingezet op de snelle en betrouwbare online verkoop van voertuigen met behulp van een eigen persoonlijke online voertuigmakelaar. Van die voortrekkersrol kan de consument nu de vruchten plukken.

1-uurservice slaat aan

Aan de succesformule van ikwilvanmijnautoaf.nl is nu de 1-uurservice toegevoegd, die tijdens de AutoRAI is gelanceerd. Deze service blijkt perfect aan te sluiten bij de behoefte van de consument, want de afgelopen dagen zijn er een kwart meer auto’s aangemeld bij het online verkoopplatform. “Bezoekers van de AutoRAI willen graag weten hoeveel ze precies moeten bijbetalen op dat nieuwe model. Wij vertellen ze dit binnen 1 uur”, aldus algemeen directeur Bas Oude Luttikhuis. Uit de reacties valt op te maken dat de bezoekers verrast zijn dat ze daadwerkelijk binnen een uur een bod op hun auto ontvangen. “Zo snel kan het echt gaan”, lacht Oude Luttikhuis. “In tegenstelling tot andere verkoopplatforms wordt de taxatie niet door een computerprogramma uitgevoerd, maar door een professionele voertuigmakelaar bij ons op het hoofdkantoor.” Rijen dik

Naast de gratis taxaties en de 1-uurservice, trekt ook de quiz die men op de stand kan spelen veel aandacht. Middels tablets en touchscreens kan de AutoRAI- bezoeker deelnemen aan de quiz, waarbij de bezoekermoet inschatten voor welk bedrag diverse auto’s onlangs zijn verkocht door ikwilvanmijnautoaf.nl. Degene met de hoogste score wordt dagwinnaar en na afloop van de AutoRAI wordt uit alle dagwinnaars de uiteindelijke winnaar gekozen, die vervolgens een prachtige Fiddle II 50cc scooter van SYM wint. Ruim 1.500 bezoekers hebben het spel al gespeeld: “Iedereen is erg fanatiek en soms staan de bezoekers zelfs in de rij om de quiz te kunnen spelen. Enkelen komen nota bene later op de dag terug om te zien of ze nog steeds in de top 3 van de hoogste scores staan.” Ook vanuit huis heeft iedereen de mogelijkheid de quiz te spelen en zo kans te maken op de scooter.

Naar de AutoRAI?

De AutoRAI duurt tot en met zondag 26 april. Op werkdagen is het grote auto-evenement geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. Door de populariteit past de organisatie komende zaterdag de openingstijden aan. Op zaterdag zal de AutoRAI daarom van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend zijn, op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ikwilvanmijnautoaf.nl staat in hal 3, standnummer 03.200.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands