Uitreiking scooters mooie afsluiting feestelijke maand

Ikwilvanmijnautoaf.nl sluit een feestelijke maand af met de uitreiking van twee prachtige scooters aan de winnaars van de quiz die speciaal voor de AutoRAI werd ontwikkeld. “Het is leuk om mensen blij te kunnen maken met een prachtige prijs en het vormt voor ons tevens een mooie afsluiting van een vruchtbare maand. Onze eerste deelname aan de AutoRAI bleek op alle vlakken een enorm succes en tegelijkertijd haalden we een investering van 8 miljoen binnen”, aldus mede-eigenaar Vincent Stevens.

Deelname aan de AutoRAI was voor ikwilvanmijnautoaf.nl een logische stap: “Veel mensen bezoeken dit evenement om zich te oriënteren op een nieuwe auto en bij ons kunnen ze dan veilig en snel hun oude voertuig verkopen. De bezoekers maakten inderdaad dankbaar gebruik van de mogelijkheid op onze stand om gratis hun auto te taxeren en aan te melden op ons online verkoopplatform.”

Schot in de roos

Algemeen directeur Bas Oude Luttikhuis: “Deelname aan de AutoRAI vergt enorm veel voorbereiding, maar gelukkig bleken al onze ideeën enorm goed te scoren. Voor de gratis taxatie en aanmelding op ons online verkoopplatform waar 8.200 dealers kunnen bieden, hadden we touchscreens en tablets geplaatst. RAI-bezoekers maakten daar gretig gebruik van.” Wat volgens Oude Luttikhuis eveneens een schot in de roos bleek te zijn, was de quiz die speciaal voor de AutoRAI-dagen was ontwikkeld en zowel op de stand als thuis gespeeld kon worden. De quiz, waarbij men kon raden voor welke prijs ikwilvanmijnautoaf.nl onlangs auto’s heeft verkocht, bleek een enorme hit, gezien het aantal deelnames en het fanatisme waarmee men speelde. Zo ook Robbie van den Oetelaar uit Eindhoven en Gertjan Haase uit Rijssen die beide een scooter wonnen. “Ik overweeg autodealer te worden dus toen ik van deze quiz hoorde, moest ik natuurlijk even testen of ik er ook echt wat vanaf weet. Het bleek zo’n leuk spel te zijn, dat ik vervolgens elke dag meespeelde en uit het feit dat ik gewonnen heb, blijkt dat ik dus inderdaad verstand van auto’s heb”, lacht Van den Oetelaar. Haase: “Ik wil al jaren een retro scooter hebben en houd me veel met auto’s bezig, dus ook ik móest een gokje wagen. Super gaaf dat ik uiteindelijk gewonnen heb en nu een prachtige scooter bezit.” Vol gas

Terwijl ikwilvanmijnautoaf.nl haar eerste dag op de AutoRAI beleeft, ontvangt zij het goede bericht dat Prime Ventures en Rocket Internet voor een bedrag van 8 miljoen euro willen investeren. Stevens: “In 2014 hadden we een omzet van 9 á 10 miljoen euro en dit jaar zitten we al op 40-50 procent ten opzichte van vorig jaar. We hopen de komende tijd opnieuw veel champagneflessen te mogen ontkurken, want met de nieuwe investering gaan we uitbreiden in Europa. We zijn marktleider in Nederland en België en groeien goed in Duitsland waar we in 2013 zijn gestart. Nu willen we onze succesformule ook in andere Europese landen lanceren.”

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands