Steun jij de Good Cause Rally?

Ikwilvanmijnautoaf.nl is hoofdsponsor van de Good Cause Rally: een besloten evenement waarbij ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag wordt bezorgd op Vliegveld Twente. Tientallen supersportwagens als Ferrari, Porsche en Maserati, worden door de eigenaren belangeloos ter beschikking gesteld om de kinderen een aantal rondritten op het circuit te laten beleven.

Daarnaast kunnen de kinderen vliegen met Vliegclub Twente en genieten van de meest bijzondere demonstraties zoals het overvliegen van de legendarische Hawker Hunter straaljager. Op 5 juli 2015 vindt de 11e editie van dit evenement plaats en ikwilvanmijnautoaf.nl wil graag twee gezinnen met een ernstig ziek kind de dag van hun leven geven. Ken je een ernstig ziek kind, stuur dan vóór 16 juni een mailtje naar info@dealerdirect.nl. Vermeld daarin je eigen telefoonnummer, evenals de naam en de voornaam van het zieke kind en de situatie; wat is zijn/haar ernstige ziekte of ernstige aandoening en wat is de reden dat je het kind een stralende dag toewenst? Vermeld ook het telefoonnummer van de ouders/verzorgers van het kind zodat ikwilvanmijnautoaf.nl contact met hen kan opnemen. LET OP: wij hebben slechts toegangskaarten voor twee kinderen en hun gezinnen, dus wees er snel bij! Bekijk onderstaand filmpje van de Good Cause Rally 2014


De stichting Good Cause Rally steunen?

Je kan op verschillende manieren dit evenement steunen.

  1. Meebieden op de online veiling: van een vlucht in een Hawker Hunter straaljager en een privétraining van Peter Aerts tot aan een horloge van Staudt Watches en een meet & greet met Jeroen Dubbeldam… er worden fantastische items geveild waarvan de totale opbrengst geheel ten goede komt aan de organisatie van de Good Cause Rally. Bieden kan door een bericht te plaatsen op de Facebook-pagina of een mail te sturen naar monique@goodcauserally.nl.
  2. Eenmalige donatie: je kan éénmalig een bedrag storten op het bankrekeningnummer van de Good Cause Rally; NL59 RABO 0136 9562 03. Graag onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.
  3. Sponsor of Vriend worden: ga naar goodcauserally.nl

Meer informatie vind je op goodcauserally.nl en facebook.com/goodcauserally. LET OP: de Good Cause Rally is een besloten evenement en alleen toegankelijk voor genodigden.Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands