Spotify - Driving Home For Christmas

Het mag weer! Sinterklaas heeft ons land verlaten waardoor we ons nu volledig legaal en zonder schuldgevoel onder mogen dompelen in de kerstsfeer. En wat is de maand december nu zonder de welbekende hits van Mariah Carey, Wham en Chris Rea? Helemaal niets natuurlijk.

Skyradio begrijpt dit erg goed en domineert de decembermaand al jarenlang met non-stop kerstmuziek. Mensen zoeken er zelfs expres de file voor op. Alles om maar zo lang mogelijk te kunnen genieten van deze muzikale hoogstandjes in die koude en donkere dagen. Omdat wij dit alleen maar aanmoedigen en ieder autoritje in december zo gezellig mogelijk willen maken, vind je op het Spotify-account van ikwilvanmijnautoaf.nl vanaf nu een playlist met de pakkende titel: Driving Home For Christmas. 


Alle bekende - en iets minder bekende - kerstsnoepjes passeren de revue. Volg ons en speel dat ene lekkere nummer zo vaak af als je wilt. En denk jij tijdens het bekijken van deze lijst: ik mis die ene nog. Laat het ons dan even weten door een reactie onder dit artikel te plaatsen. Dan zorgen wij ervoor dat jouw ultieme kerstnummer in onze nu al geroemde playlist terechtkomt. P.S. ben jij na het beluisteren van deze lijst wel even klaar met alle kersthits? Bekijk dan onze playlist Stuck in a Traffic Jam eens, ook een aanrader!


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands