Spotify - De Alpen Express

Ga jij binnenkort op wintersportvakantie? Lucky you! Of misschien zit je al in de bergen en lees je dit artikel met een lekker Zillertal biertje in je linkerhand. Wij zijn officieel jaloers. Overdag de pistes trotseren en ’s avonds uit je plaat gaan tijdens de après-ski, niets leuker dan dat.

Wintersport = foute muziek. Twee dingen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wil jij een beetje goed voor de dag komen tijdens die week in de sneeuw, dan zul je wel even flink moeten oefenen op dè apres-ski hits van 2018. En 2017. En 2016. Want laten we eerlijk zijn, sommige hits blijven jarenlang hangen en zijn in iedere bar nog steeds een garantie voor een hossende menigte.


Download onze playlist

Of je nog op wintersport gaat of straks weer terug moet naar het normale leven, het kost je sowieso een lange autorit. Of twee. En hoe kom je deze nu beter door dan volop mee te blèren met muzikale hoogstandjes als Achterbahn, Das Leben Tanzt Sirtaki en Leef? Kan natuurlijk weinig tegenop. Daarom hebben wij op ons Spotify-account een heuse apres-ski playlist voor je samengesteld met de pakkende titel: De Alpen Express. Alle nummers waardoor jij spontaan de berg afknalt en zonder omwegen de bar bereikt, staan erin. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Be safe!Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands