De leukste wintercampings!

Kamperen enkel iets voor de zomer? Zeker niet! De laatste jaren is winterkamperen enorm in opkomst. Alle moderne caravans en campers zijn goed geïsoleerd en hebben de beschikking over een prima kachel. In alle bekende wintersportgebieden zijn er genoeg campings die gewoon open zijn en de beschikking hebben over prima faciliteiten. Wij hebben er een aantal voor je uitgezocht.

1. Camping Brixen - Brixental Oostenrijk

Verrassend is ook dat de positie van Duitse auto’s als Mercedes, BMW, Audi en Volkswagen, die als zeer betrouwbaar worden ervaren door automobilisten zelf en wat voor de Duitse automerken zelf ook een belangrijk verkoopargument wordt gebruikt, niet in de absolute top zijn terug te vinden. Deze Duitse auto’s hebben in vergelijking met tien jaar geleden wel minder pech gekregen. Stonden de Duitse automerken tien jaar geleden nog op de achtste plaats, nu zijn ze drie plekken gestegen naar de vijfde plaats. Met de vijfde notering staan Duitse auto’s nog wel achter Amerikaanse exemplaren, zoals Chevrolet en Jeep, en auto’s uit Zweden. Amerikaanse, Duitse, Spaanse en Italiaanse auto’s zijn in tien jaar tijd wel betrouwbaarder geworden. Met een Kia, Daewoo of Hyundai is de kans in tien jaar tijd vergroot dat je met pech komt te staan: Zuid-Koreaanse auto’s zijn in het onderzoek van Route Mobiel gezakt van plaats zes naar plaats negen.

2. Camping Brixen - Brixental Oostenrijk

Skoda’s zijn niet alleen erg betrouwbaar, maar ook nog zeer gunstig om een caravan mee te trekken. Tijdens de jaarlijkse verkiezing van de Trekauto van het Jaar, georganiseerd doorde ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK), zijn de Skoda Octavia Combi en Skoda Yeti uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar in het bijbehorende segment.

3. Camping Brixen - Brixental Oostenrijk

Elke auto wordt door twee onafhankelijke jury’s beoordeeld. De ene jury test de vakantiegeschiktheid van de auto en let daarbij op onder andere het zitcomfort en gebruiksgemak. De andere jury gebruikt de testbaan van DAF voor stabiliteitsproeven, acceleratiemetingen en het bedwingen van diverse hellingen, natuurlijk in combinatie met een caravan.

4. Camping Brixen

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands