Ikwilvanmijnautoaf.nl steunt (S)Cool on Wheels

Ikwilvanmijnautoaf.nl vindt het erg belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten. Daarom steunt de autoverkoopsite het landelijke project (S)Cool on Wheels van het Fonds Gehandicaptensport. Dit fonds zet zich in voor gehandicapte kinderen, zodat ook zij kunnen sporten. Bij veel kinderen op de basisscholen is er nog een grote onduidelijkheid over gehandicaptensport. Deze onduidelijkheid wil het Fonds Gehandicaptensport wegnemen met het landelijke project (S)Cool on Wheels. Op 4 maart zullen de kinderen van groep 7 van OBS Het Pathmos uit Enschede ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten.

Tijdens dit project krijgen de kinderen op een spelende en interactieve manier met de gehandicaptensport te maken. Zo krijgen de kinderen op de basisscholen voorlichting over handicaps. Ook worden er filmpjes getoond om de kinderen een beeld te geven van het dagelijkse leven van iemand met een handicap. Door deze beelden te tonen hoopt het Fonds Gehandicaptensport meer begrip te creëren voor handicaps. De kinderen mogen vragen stellen aan Geert Henk Wessels en Johan Reekers van (S)Cool on Wheels, die beiden zelf een lichamelijke beperking hebben. Door zelf in een rolstoel te sporten en een partijtje rolstoelbasketbal te spelen ervaren de kinderen zelf hoe het is om een beperking te hebben.

Ikwilvanmijnautoaf.nl donateur

(S)Cool on Wheels wil het sportaanbod voor gehandicapten verbeteren en vergroten. Om dit te kunnen realiseren zijn er donateurs nodig. De online verkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl is graag donateur voor dit project omdat ze vindt dat elk kind moet kunnen sporten. Door de donateurs kunnen er rolstoelen beschikbaar gesteld worden zodat de kinderen van de basisscholen die meewerken aan dit project zelf kunnen ervaren hoe het is om een handicap te hebben. Deze rolstoelen kunnen tijdens de sportclinics ingezet worden zodat de kinderen hiermee leren om gaan. Ook ikwilvanmijnautoaf.nl hoopt dat door dit project geen enkel kind meer buitenspel komt te staan.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands