Lancering 1-uurs service

1 uurservice op standIkwilvanmijnautoaf.nl lanceert tijdens de AutoRAI een noviteit: de 1-uurs service waardoor de consument die zijn auto aanmeldt al binnen een uur een bod ontvangt. “Wij willen ons continu onderscheiden van andere online autoverkoopplatforms en de consument zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Deze 1-uurs service vormt daar een belangrijk onderdeel van”, aldus directeur Bas Oude Luttikhuis. “Intern hebben we hard gewerkt om deze nieuwe service te kunnen bieden aan onze klanten. Direct na aanmelding van de auto, gaat één van onze automakelaars hard aan de slag om biedingen te ontvangen uit ons dealernetwerk. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl zijn maar liefst 8.200 RDW-erkende inkopers aangesloten.”

AutoRAI

Het is de eerste keer dat ikwilvanmijnautoaf.nl deelneemt aan de AutoRAI. Een logische stap, aangezien een groot deel van de bezoekers dit evenement bezoekt om zich te kunnen oriënteren wat betreft de aanschaf van een nieuwe auto. “De bezoeker die een keuze heeft gemaakt, wil natuurlijk graag weten wat zijn huidige auto waard is en hoeveel hij moet bijbetalen op dat nieuwe model. Hoe handig is het dat hij dit binnen een uur weet?”, aldus Oude Luttikhuis.

1-uurs service, hoe werkt het?

De consument vult zijn kenteken in op de website en beantwoordt enkele eenvoudige vragen over de auto. Daarna gaan de automakelaars van ikwilvanmijnautoaf.nl aan de slag. Binnen een uur kan de consument een e-mail of telefoontje verwachten met het bod. Dit bod is altijd uitgebracht door een erkende autodealer. Wanneer de ingevoerde informatie klopt is het bod dan ook gegarandeerd.

Service

Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt dagelijks aan de meest optimale service voor de consument die zijn gebruikte voertuig snel en veilig wil verkopen. “We hebben hard gewerkt om aan de strenge eisen te voldoen waardoor we het certificaat Thuiswinkel Waarborg mogen gebruiken. Maar we onderscheiden ons op andere vlakken van andere online autoverkoopplatforms. De consument ontvangt bij ons geen misleidende taxaties door de aangemelde auto door een computer gescand moet worden of de consument naar een taxatiepunt moet rijden.” Ikwilvanmijnautoaf.nl 1 uur auto verkopenTeneinde de dienstverlening structureel te verbeteren, verzamelt ikwilvanmijnautoaf.nl dagelijks de reviews van consumenten die hun voertuig hebben verkocht. Daarvoor is zij aangesloten bij het onafhankelijke reviewplatform Trustpilot. Ikwilvanmijnautoaf.nl scoort hierbij zeer hoog, namelijk het maximaal aantal te behalen sterren. “Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk en een aspect waar dagelijks veel tijd en energie in gestoken wordt. Het is dus goed te weten dat we zo'n mooie score behalen op dit onafhankelijke platform.”

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands