KNWU NK Wielrennen steun van Ikwilvanmijnautoaf

Wat heeft ikwilvanmijnautoaf.nl te zoeken op het Nederlands Kampioenschap Wielrennen? De autoinkoopsite is dit weekend een van de sponsoren van het KNWU NK Wielrennen, dat de komende dagen wordt gehouden in Ootmarsum. We vroegen het aan Niels Oude Luttikhuis, één van de oprichters van de website. Volgens hem zijn de overeenkomsten wel degelijk te vinden.


Ootmarsum is dit weekend het podium voor een van Nederlands grootste wielersportevenementen: het Nederlandse Kampioenschap Wielrennen op de weg. Mede dankzij ikwilvanmijnautoaf.nl kan er dit weekend weer worden gestreden om de Nationale titel door de elite mannen, elite vrouwen en beloften. We vroegen de autoinkoop site wat de overeenkomsten zijn; “Teamwerk is erg belangrijk. Zowel in de wielersport als binnen ons eigen team. Je bent van elkaar afhankelijk, en alleen als iedereen een optimale prestatie neerzet weten we te scoren. Onze medewerkers van de klantenservice moeten een topprestatie neerzetten, maar ook onze automakelaars en medewerkers van de boekhouding. Alleen dan zal de consument tevreden zijn over de verkoop van zijn auto. Daarnaast hebben we ons business model inmiddels ook uitgebreid naar bijvoorbeeld tweewielers. Fietsen hebben we nog niet in het programma, maar consumenten kunnen inmiddels ook hun scooter of motorfiets via ons verkopen“, aldus Niels Oude Luttikhuis.

Toeschouwers NK Wielrennen

Het parcours van het NK Wielrennen editie 2014 gaat over de middeleeuwse kasseien in het historische centrum en door het coulissen landschap rond Ootmarsum, waar geen enkele kilometer vlak is. Vorig jaar werd het wielerevenement in Kerkrade gereden, waar het parcours met onder andere vier hellingen alle ingrediënten had voor een spannend wedstrijdverloop. Een keer in de drie jaar komt het NK Wielrennen naar Ootmarsum. Het evenement wordt dan door duizenden toeschouwers bezocht. Ook de landelijke media besteden aandacht aan het evenement. Zowel in 2008 als in 2011 gingen beelden van het historische stadscentrum het land rond toen de NOS de wegwedstrijd voor de profs versloeg. Dit weekend zal de NOS opnieuw aanwezig zijn voor live verslag.

Programma wielersportevenement

Het wielersportevenement is op vrijdag afgetrapt met het NK Journalisten editie 2014, een toonaangevend evenement onder bekende en minder bekende Nederlandse journalisten. Net als voorgaande jaren was er een A-categorie voor ervaren renners en een B-categorie voor de enthousiaste beginners. Van het officiële NK-parcours was 4,3 kilometer afgezet voor het NK Journalisten. Zaterdag is het de beurt aan de beloften en de elite vrouwen, die respectievelijk 180 kilometer en 130 kilometer afleggen. Op zondag gaan de elite heren van start, voor een afstand van 243 kilometer.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands