Ikwilvanmijnautoaf.nl op Taxi Expo 2015


Op dinsdag 22 september zal in de Expo Houten de Taxi Expo 2015 plaatsvinden. Tussen de tientallen exposanten staat ook ikwilvanmijnautoaf.nl.


De Taxi Expo is hét evenement voor de taxibranche. De Taxi Expo staat bekend als een actieve netwerkdag met zowel een vakbeurs waar alle innovaties en ontwikkelingen in de taxibranche worden gepresenteerd, als diverse workshops. Ikwilvanmijnautoaf.nl ziet deze vakbeurs als de perfecte manier om de dienstverlening verder onder de aandacht te brengen.

Zonder risico

Bas Oude Luttikhuis van ikwilvanmijnautoaf.nl vertelt dat zijn team tegenwoordig niet alleen voor gebruikte auto’s snel een koper vindt, maar voor elk type voertuig. Dus ook voor tweedehands taxi’s. “We hebben gemerkt dat taxi ondernemers vaak met hun handen in het haar zitten als het op het verkopen van hun taxi aankomt. Ze weten niet direct aan wie ze hun taxi kunnen verkopen zonder risico’s te lopen. Op de Taxi Expo kan de taxibranche kennis maken met onze succesformule. Doordat onze aangesloten inkopers en eigen medewerkers veel ervaring hebben met de wet- en regelgeving omtrent BPM en BTW kunnen wij een vlotte en correcte afwikkeling garanderen, zonder risico.”

Het evenement voor de taxibranche vindt plaats in Expo Houten. De organisatie is in handen van TaxiPro in samenwerking met Koninklijk Nederlands vervoer. Naast de vakbeurs biedt Taxi Expo ook interessante kennis-workshops en de vierde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer. Op de Taxi Expo zullen naar verwachting 1.200 taxiondernemers en 100 opdrachtgevers van contractvervoer aanwezig zijn. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands