Ikwilvanmijnautoaf.nl toont dienst op AutoRAI

Ikwilvanmijnautoaf.nl staat op AutoRAINederlands grootste autoverkoopplatform ikwilvanmijnautoaf.nl beleeft aankomende april haar eerste deelname aan de AutoRAI. “Wij zien dit als het ideale moment om onze dienstverlening in korte tijd aan het grote publiek te tonen”, zegt algemeen directeur Bas Oude Luttikhuis. Tussen de exposanten die concept cars en primeurs tonen, staat komende AutoRAI ook ikwilvanmijnautoaf.nl. Volgens Oude Luttikhuis is dit een logische stap in de ontwikkeling van het bedrijf. “Wie op de AutoRAI komt om inspiratie op te doen voor een mooie nieuwe auto, zal willen weten wat zijn oude auto waard is. En daar helpen wij graag bij.”

Auto aanmelden op de AutoRAI

Het is de eerste keer dat ikwilvanmijnautoaf.nl met een stand op de AutoRAI te vinden is. “Natuurlijk is ikwilvanmijnautoaf.nl een beetje een vreemde eend in de bijt. Nieuwe modellen auto’s vind je niet op onze stand, maar er staat wel een scooter. Deze kun je winnen door deel te nemen aan een interactieve quiz”, legt Oude Luttikhuis uit. “Ook kunnen bezoekers hun eigen auto gratis en zonder verplichtingen laten taxeren, zodat ze precies weten hoeveel ze bij moeten betalen op dat nieuwe model.”stand AutoRAI Op de stand van ikwilvanmijnautoaf.nl zullen iPads aanwezig zijn waarop de bezoeker direct een auto kan aanmelden voor taxatie. Lang hoeven de bezoekers niet te wachten op hun taxatierapport. Het team van ikwilvanmijnautoaf.nl lanceert de 1-uurs service, waardoor bezoekers binnen een uur weten wat hun auto op dit moment nog waard is. Oude Luttikhuis wil vooral graag de groep mensen aanspreken die serieus aan het kijken zijn voor een nieuwe auto. “We willen die mensen graag uitleggen hoe we werken. We gaan vragen beantwoorden en kunnen direct persoonlijke feedback krijgen.”

Grootste van Europa

Sinds 2006 heeft ikwilvanmijnautoaf.nl een flinke groei doorgemaakt. Met 110 medewerkers, 8.200 aangesloten inkopers in binnen- en buitenland en in 2014 bijna 36.000 verkochte voertuigen timmert het verkoopplatform flink aan de weg om Europa te veroveren. Elke 6 minuten wordt er al een auto verkocht, maar ikwilvanmijnautoaf.nl heeft nog grotere ambities: de nummer 1 van Europa worden. “Onze ambities zijn inderdaad hoog, maar de resultaten overtreffen steeds weer onze eigen prognoses”, zegt Oude Luttikhuis. Auto aanmelden voor verkoopDoor deel te nemen aan de AutoRAI hoopt ikwilvanmijnautoaf.nl nog meer consumenten te bereiken en verder te groeien. “We proberen tijdens de beurs zoveel mogelijk auto’s aangemeld te krijgen van bezoekers. Maar we werken vooral werken aan onze naamsbekendheid.” Van 17 tot en met 26 april 2015 wordt de AutoRAI gehouden. Ikwilvanmijnautoaf.nl is te zien in hal 3, stand 03.200. Kom kijken en doe mee met één van de leuke acties.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands