Ikwilvanmijnautoaf.nl wederom op vakbeurzen


ENSCHEDE - Het autoverkoopteam van ikwilvanmijnautoaf.nl stond vorige week nog met een stand op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs. Deze week is ikwilvanmijnautoaf.nl aanwezig op het BOVAG Dealercongres.


Op dinsdag 18 maart is theater en congrescentrum Orpheus in Apeldoorn de verzamelplek voor Nederlandse autodealers en hun relaties tijdens de twintigste editie van het BOVAG Dealercongres. Natuurlijk is ikwilvanmijnautoaf.nl ook aanwezig om nog meer BOVAG bedrijven aan te trekken voor het inkopen van gebruikte voertuigen.


Ikwilvanmijnautoaf.nl op BOVAG Dealercongres

Het jaarlijkse terugkerende automotive event staat in het teken van inspiratie, innovatie en netwerken. Vorig jaar werden er meer dan 1.100 bezoekers ontvangen die zich graag lieten bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de markt. Ikwilvanmijnautoaf.nl ziet het BOVAG Dealercongres als een goede manier om autobedrijven kennis te laten maken met de succesformule dat ikwilvanmijnautoaf.nl hanteert voor het snel en veilig inkopen van auto’s.Stand in Utrecht

Naast de BOVAG Dealercongres heeft de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl nog een plekje weten te bemachtigen op de Automotive Trade Show in Utrecht. Deze toonaangevende automotive vakbeurs voor de Benelux zal van 14 tot en met 17 april in de Jaarbeurs Utrecht worden gehouden.


Waarom staat ikwilvanmijnautoaf.nl op vakbeurzen?

Ikwilvanmijnautoaf.nl voert dagelijks verbeteringen door aan de dienstverlening om consumenten, ZZP-ers en het MKB nog beter van dienst te zijn bij de verkoop van hun gebruikte voertuig. Daarom steekt het autoverkoopteam tijd, energie en aandacht om met meer gecertificeerde autobedrijven samen te werken. Op deze manier kunnen er nog betere biedingen worden gerealiseerd op tweedehands voertuigen.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands