Ikwilvanmijnautoaf.nl op RTL 7 in aflevering Scan Covery Trial

Afgelopen zondag was ikwilvanmijnautoaf.nl te zien op RTL 7 in een item over de Scan Covery Trial 2014, die werd gereden tussen 4 en 12 januari van dit jaar. Deze Scandinavian Road Trip ging kriskras door Scandinavië en draaide niet om de snelste tijd, maar om rijvaardigheid en het ophalen van geld voor goede doelen.

Net als voorgaande jaren was ikwilvanmijnautoaf.nl weer nauw betrokken bij de Scan Covery Trial. Naast deelnemer was de auto verkopen site ook trotse sponsor van dit grote autosportavontuur.


Editie 2014

Niels Oude Luttikhuis, een van de oprichters van ikwilvanmijnautoaf.nl, ging samen met zijn zus Kim het avontuur aan en vertrok op 4 januari vanuit Enschede richting Scandinavië. Zij reden ruim 7.000 kilometer voor de stichting MS Research. Het tweetal van ikwilvanmijnautoaf.nl eindigde als 16e van de 75 deelnemende auto’s.

Scan Covery Trial in media

Ieder jaar weer staat de Scan Covery Trial volop in de schijnwerpers van de Nederlandse media. Vooraanstaande (vak)bladen en nationale tv- en radiozenders zorgen voor een exclusief verslag van dit spannende avontuur in soms bizarre omstandigheden. Zo ook RTL7. Begin februari was een driedelige realityserie te zien op RTL7. In de ‘Scandinavian Road Trip’ afleveringen zijn de 155 deelnemers van de Scan Covery Trial te zien, waaronder team 23 van ikwilvanmijnautoaf.nl. Dit interview werd op zondag 9 februari uitgezonden tijdens de derde aflevering.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands