Ikwilvanmijnautoaf.nl succesvol aanwezig Autoprof & Schadeherstel

ENSCHEDE – Op 11, 12 en 13 maart was de autoverkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl met een stand aanwezig op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

De Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs wordt door de autobranche als een van de belangrijkste beurzen beschouwd wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automotive. Ikwilvanmijnautoaf.nl ziet deze vakbeurs als de perfecte manier om de dienstverlening verder onder de aandacht te brengen. Doordat veel ondernemers en relaties uit de automotive- en schadeherstelbranche op de vakbeurs aanwezig zijn, biedt de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs ieder jaar weer een volledig aanbod dat de moeite waard is te bezoeken voor particulieren en ondernemers.


Ikwilvanmijnautoaf.nl doet nieuwe contacten op

Op de eerste dag heeft de vakbeurs 4.062 bezoekers getrokken, precies 50 meer dan de eerste dag in 2013. Op de tweede dag werden er 4.062 bezoekers ontvangen. Gemiddeld trekt de driedaagse vakbeurs ongeveer 15.000 belangstellenden. Dit jaar kwamen er in totaal 15.516 bezoekers. Volgens de organisator liepen er dit jaar meer vakspecialisten rond vergeleken met voorgaande edities.Ook de auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl heeft gemerkt dat er meer vakspecialisten rondliepen. In drie dagen tijd heeft het autoverkoopteam positieve gesprekken gevoerd met geïnteresseerden uit de autobranche. Zij konden zich tijdens de beurs kosteloos aanmelden. Tijdens het event werden er ook goede contacten opgedaan met andere standhouders. Dit zal zeker nog van pas komen op andere events waar het autoverkoopteam het komende jaar met een stand te vinden zal zijn. Natuurlijk stond het team van ikwilvanmijnautoaf.nl ook klaar om informatie te verstrekken over de werkwijze van de autoverkoopsite. Sinds 2006 helpt ikwilvanmijnautoaf.nl niet alleen autobezitters binnen 1 dag van hun voertuig af. Tegenwoordig kun je hier ook terecht voor een razendsnelle verkoop van je bedrijfswagen, motor, scooter, camper, caravan, vrachtwagen, truck en taxi. Tijdens de deelname aan deze vakbeurs heeft ikwilvanmijnautoaf.nl het netwerk van 5.000 aangesloten autobedrijven verder weten uit te breiden, waardoor er nog betere biedingen gerealiseerd kunnen worden in de toekomst.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands