Ikwilvanmijnautoaf.nl start 1-uurs service

Ikwilvanmijnautoaf.nl 1 uurservice ENSCHEDE – Ikwilvanmijnautoaf.nl staat al bekend om het unieke concept waarin het voor iedereen mogelijk wordt gemaakt binnen 1 dag je auto te verkopen. De autoverkoopsite maakt het concept nu nog unieker door de start van een extra service, namelijk: de 1-uurs service. Je auto zeven dagen in de week gratis kunnen aanmelden voor een autoverkoop binnen 1 dag is al erg bijzonder, maar er kunnen zich ook situaties voordoen waar een autoverkoop nog sneller geregeld moet zijn. Daarom start ikwilvanmijnautoaf.nl een extra service.

Hoe werkt de 1-uurs service van ikwilvanmijnautoaf.nl?

De extra service maakt het mogelijk om binnen 1 uur een tweedehands auto te verkopen aan een RDW erkend autobedrijf. In eerste instantie draait het om een proef op werkdagen tot 20.00 uur. Consumenten, ZZP-ers en het MKB kunnen gratis gebruik maken van de extra service door op werkdagen tussen 08.00 uur en 20.00 uur een auto aan te melden. De enige voorwaarde is dat je het gehele uur telefonisch bereikbaar bent.

De extra service veranderd niets aan de eenvoud van het concept. Zodra de aanmelding van de auto binnen is zullen de automakelaars direct de aanmelding controleren en potentiële kopers uit het netwerk van erkende autobedrijven persoonlijk benaderen voor het hoogst haalbare bod.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands