Ikwilvanmijnautoaf.nl sponsor Scan Covery Trial 2014

ENSCHEDE - Op zaterdag 4 januari 2014 gaat de vierde editie van de Scan Covery Trial weer van start. Ikwilvanmijnautoaf.nl is behalve deelnemer ook trotse sponsor van het grootste Scandinavische autosportavontuur van Europa.


Net zoals voorgaande jaren is ikwilvanmijnautoaf.nl weer nauw betrokken bij de Scan Covery Trial. Dit jaar zullen er maar liefst vijf auto’s deelnemen die voorzien zijn van de fraaie ‘ikwilvanmijnautoaf.nl’-belettering.


Over SCANCT

De start van de Scan Covery Trial 2014 is op 4 januari 2014 op het terrein van Go Planet Expo Hall Enschede. Het autosportavontuur is geen race- of rallywedstrijd. Het draait om rijvaardigheid en geld voor goede doelen. De deelnemers zullen zo’n 7.000 kilometer kriskras door Scandinavië rijden in slechts acht dagen tijd. Tijdens de rit naar het hoge noorden moeten ze sneeuw, ijs en temperaturen van ver onder nul trotseren om elke etappe op tijd te voltooien. Ook in deze editie staan er weer veel interessante teams in uitgedoste auto’s aan de start, zoals Sieneke, Willem Barth en Bloed, Zweet & Tranen-finalist Joey Hartkamp. Sander Janson, bekend van Campinglife, neemt de presentatie op zich.


Scan Covery Trial 2012

In 2012 was ikwilvanmijnautoaf.nl in Autowereld tijdens de Scan Covery Trial. De auto verkopen site was zowel deelnemer als sponsor van dit auto evenement. Tom Coronel wilde alles weten over ikwilvanmijnautoaf.nl. Bekijk hieronder het interview.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands