Ikwilvanmijnautoaf.nl nieuwe hoofdsponsor DeVoKo

ENSCHEDE - Ikwilvanmijnautoaf.nl sponsort sinds het begin in 2006 de autobranche in volle breedte. Wist je wel dat Ikwilvanmijnautoaf.nl graag een steentje bijdraagt aan topsport in het algemeen? Ikwilvanmijnautoaf.nl is namelijk de nieuwe hoofdsponsor van volleybalvereniging DeVoKo Denekamp.


Voor volleybalvereniging DeVoKo Denekamp liep het contract met hoofdsponsor Reggefiber af, waardoor zij haastig op zoek waren naar een nieuwe hoofdsponsor. De club heeft in ikwilvanmijnautoaf.nl een nieuwe sponsor gevonden. Net zoals bij de vorige hoofdsponsor wordt de clubnaam verbonden aan die van de hoofdsponsor. Vanaf 1 juli heet de volleybalvereniging daarom: ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.


Samenwerking DeVoKo

Voor een periode van drie jaar zal ikwilvanmijnautoaf.nl zijn naam aan de volleybalvereniging verbinden, waarvan het eerste damesteam komend seizoen in de hoofdklasse speelt. Hierdoor behoren zij tot de 22 beste teams van het land. Dit is een goede prestatie voor de club, maar het brengt ook extra kosten met zich mee. Ikwilvanmijnautoaf.nl draagt als hoofdsponsor graag een steentje bij.

DeVoKo, de Denekampse Volleybal Kombinatie, is in 1977 ontstaan na een fusie tussen Syrphus en DVC. Met twee herenteams en zeven damesteams, waaronder een team in de hoofdklasse, kent de club bijna een landelijke dekking. Dit is een van de redenen waarom ikwilvanmijnautoaf.nl zich verheugt op de samenwerking.


Autoverkoopsite

Ikwilvanmijnautoaf.nl directeur Niels Oude Luttikhuis laat weten met enthousiasme naar de samenwerking uit te kijken. “Het is een mooie gelegenheid om ikwilvanmijnautoaf.nl verder onder de aandacht te brengen. Op deze manier kunnen we ook naamsbekendheid offline genereren.”

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands