Ikwilvanmijnautoaf.nl strijdt voor Thuiswinkel Awards 2014

ENSCHEDE – Je auto verkopen? Kies dan voor ikwilvanmijnautoaf.nl. Deze auto verkopen site doet namelijk mee in de race voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2014.

Ikwilvanmijnautoaf.nl is kanshebber voor de felbegeerde Thuiswinkel Award 2014 in de categorie Auto’s en Accessoires. Ieder jaar worden de Nationale Thuiswinkel Awards uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland op basis van beoordelingen van de consument.


Publieksprijzen XS en XL

Meer dan 200 webwinkels dingen mee naar de Publieksprijzen in 2014. De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland. In ruim twintig categorieën kunnen consumenten hun favoriete webwinkel kiezen. Om alle webwinkels een gelijke kans te laten maken heeft de Nationale Thuiswinkel Awards een splitsing gemaakt door de introductie van de Publieksprijzen XS en de Publieksprijzen XL. Consumenten kunnen een webwinkel op acht afzonderlijke aspecten beoordelen. Hierbij wordt rekening gehouden met het belang dat consumenten hechten aan deze aspecten. Het algemene cijfer dat consumenten een webwinkel geven, is voor 100 procent bepalend voor het resultaat.


Ikwilvanmijnautoaf.nl gaat voor goud!

Ikwilvanmijnautoaf.nl is kanshebber in de categorie Auto en Accessoires. In elke categorie strijden uiteindelijk minimaal drie en maximaal vijf webwinkels voor de award. Het eindresultaat wordt bepaald op basis van een eindcijfer en een populariteitsscore. Vincent Stevens, oprichter ikwilvanmijnautoaf.nl, over de deelname: “We zijn erg blij dat we meedoen in de strijd voor de Nationale Thuiswinkel Awards. Wij hechten altijd veel waarde aan de mening van de consument over onze dienstverlening.” Ikwilvanmijnautoaf.nl is kanshebber voor de publieksprijs, een prijs waar jij invloed op hebt. Bij de Nationale Thuiswinkel Awards gaat het erom hoe webwinkels door consumenten worden ervaren. De hele maand februari kun jij een beoordeling geven voor webwinkels die meedoen aan de Thuiswinkel Awards. Wil jij je mening geven over ikwilvanmijnautoaf.nl? Zorg dat je op tijd je stem doorgeeft door middel van deze link. De stemmingsronde sluit op 3 maart 2014.


Je auto verkopen, hoe werkt het?Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands