Ikwilvanmijnautoaf.nl sponsor Good Cause Rally


ENSCHEDE – De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl is sponsor van de Good Cause Rally. De tiende editie van het ‘Festival of Speed’ vindt plaats op 6 juli 2014 op het terrein van Vliegveld Twente.


De Good Cause Rally is een liefdadigheidsevenement om kinderen met een ernstige ziekte en hun familie een onvergetelijke dag te bezorgen. Natuurlijk kan het grootste online verkoopplatform van Nederland niet ontbreken op dit evenement. Mede dankzij ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen er tijdens de tiende editie meer dan 300 gasten worden ontvangen.


Belangeloos auto’s ter beschikking

Op 6 juli 2014 zullen er meer dan zestig supersportcars klaar staan om te ‘racen’. Van klassiek tot zeer nieuwe auto’s: allerlei bijzondere modellen zijn aanwezig. De kinderen mogen op de bijrijdersstoel klimmen van auto’s als Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin en Bugatti.


Editie 2013

Dit is niet de eerste keer dat ikwilvanmijnautoaf.nl sponsor is van de Good Cause Rally. Ook vorig jaar ontbrak de auto verkopen site niet op dit liefdadigheidsevenement. In de editie 2013 beleefden 250 kinderen de dag van hun leven. Bekijk hieronder een impressie van de vorige editie.


Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands