Grootste snelwegreclame van Nederland langs de A20

ENSCHEDE – Dealerdirect heeft een eenmalige 'passende plek' gevonden om haar succesvolle website met de lange domeinnaam ikwilvanmijnautoaf.nl onder de aandacht van automobilisten te brengen. Op het grootste reclamedoek van Nederland langs de A20 prijkt sinds vandaag acht weken lang ikwilvanmijnautoaf.nl. Hierna wordt het reclamedoek ingewisseld voor een nieuwe geluidswal.

Het reclamedoek is een eenmalig project in samenwerking met Willmedia en Clearchannel. De lengte van het doek (70 meter) is vergelijkbaar met 20 Fiat 500’s achter elkaar. Het hoogste punt is 6 meter, wat het totale oppervlak op bijna 300m2 brengt. Uniek in Nederland volgens Clearchannel.

Deze grote en unieke reclame-uiting maakt onderdeel uit van de landelijke campagne voor ikwilvanmijnautoaf.nl die op dit moment loopt op radio, online en tv. "Out of home is voor ons erg belangrijk. Helemaal als we op zo’n relevante plek langs de snelweg met deze vierkante meters onze merknaam verder kunnen gaan laden. Het bereik op deze plek is enorm en zo weten automobilisten de weg naar onze website nog makkelijker te vinden. Op het reclamedoek vind je ook groot het thuiswinkel waarborg logo terug. Daar maken we sinds vorig jaar ook deel van uit", aldus Dealerdirect-directeur Niels Oude Luttikhuis.


Gemak dient de autobezitter

Je eigen auto snel en veilig verkopen kent tegenwoordig aardig wat obstakels. Autobezitters hebben steeds meer moeite om op te vallen met hun auto. Er zijn veel vergelijkbare modellen en er is een wildgroei aan auto aanbodsites. Consumenten ervaren daarom het gemak van deze formule. Snel een aannemelijk bod voor je auto en daarbij een goede afwikkeling van zaken is voor veel mensen steeds vaker een reden om hun auto op de website aan te bieden. Het online inkoopplatform, dat ook actief is in België en Duitsland, heeft niet alleen de verkopen zien stijgen in het afgelopen jaar, ook het aantal aangesloten inkoopbedrijven steeg explosief. Na een intensieve screening heeft Dealerdirect afgelopen jaar 2.148 nieuwe inkopers toegelaten tot de afgeschermde veiling waarmee het aantal op 8.200 Europese autodealers komt die aangesloten zijn bij Dealerdirect.

Klaarstomen voor de toekomst

Dealerdirect heeft grote ambities in Europa. Het bedrijf is al in meerdere landen actief en dat aantal zal de komende jaren toenemen. “We willen binnen afzienbare tijd de grootste van Europa worden", zegt Niels Oude Luttikhuis”. Bekijk hieronder de video rondom de grootste snelwegreclame van Nederland of klik hier.Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands