Explosieve groei voor Ikwilvanmijnautoaf.nl in 2014

Zet alle voertuigen op een rijtje die in 2014 via ikwilvanmijnautoaf.nl zijn verkocht en je krijgt een file van Amsterdam naar Tokyo. Ikwilvanmijnautoaf.nl verkocht ruim 40 procent meer auto’s en behaalde daarnaast nog veel meer mooie resultaten.


Meer bereik en het mogelijk maken nog zorgelozer je auto verkopen. Als er iets op het verlanglijstje van ikwilvanmijnautoaf.nl staat, dan zijn het deze twee zaken wel. Het grote online verkoopplatform is in 2014 weer een stap dichterbij gekomen in de realisatie van deze missies.


Explosieve groei

Ikwilvanmijnautoaf.nl tikte vorig jaar bijna de 25.000 verkopen aan, dat is een stijging van ruim 41,6 procent vergeleken met een jaar eerder. Ook het aantal aanmeldingen steeg explosief. Vorig jaar zijn er maar liefst 53,8 procent meer auto’s aangeboden voor verkoop op ikwilvanmijnautoaf.nl. Over heel 2014 hebben de aangesloten autobedrijven 646.735 biedingen uitgebracht. De meeste biedingen kreeg een Mercedes-Benz B-Klasse 200 uit 2005. Binnen 48 uur ontving het Duitse voertuig 21 biedingen.


Welke auto was het populairste?

Uit de jaarcijfers van ikwilvanmijnautoaf.nl blijkt verder dat de Volkswagen Golf nog steeds de meest verkochte occasion is. Van alle verkochte auto’s was bijna 4 procent een Golf. Het kleine broertje Polo volgt op de voet met een percentage van 3,1. De Opel Astra maakt de top 3 compleet. Bekijk hieronder de top 10 verkochte merken en modellen.


Het merk dat in 2014 het meest werd verkocht is Volkswagen, gevolgd door Opel. Beide merken zijn goed voor zo’n 10 procent van het aantal verkochte voertuigen. Op de derde plek staat Renault met een aandeel van 8,8 procent. De meeste verkopen vonden plaats in oktober.


Exclusieve auto’s

Op ikwilvanmijnautoaf.nl worden uiteenlopende auto’s te koop aangeboden. In 2014 zijn er weer heel wat opvallende modellen de revue gepasseerd. De oudste auto die in 2014 is verkocht is een Oldsmobile F28 uit 1928 met een accu van 6 volt. Ook voor de verkoop van jonge, exclusieve auto’s is in het afgelopen jaar vaak gebruik gemaakt van ikwilvanmijnautoaf.nl. Een twee weken oude Volkswagen Up! 1.0l MoveUp is de nieuwste auto die is verkocht, de Ferrari F12 Berlinetta met een verkoopprijs van € 220.000,- is de duurst verkochte auto.


Nominaties ikwilvanmijnautoaf.nl in 2014

De dienstverlening van ikwilvanmijnautoaf.nl probeert dagelijks verbeteringen door te voeren. Dat is in 2014 niet onopgemerkt gebleven. Niet alleen is ikwilvanmijnautoaf.nl afgelopen jaar lid geworden van Thuiswinkel.org, maar het online verkoopplatform was ook genomineerd voor Het Houten Reclameblok, de Thuiswinkel Award én de Website van het Jaar.


Volgens Vincent Stevens, één van de oprichters van ikwilvanmijnautoaf.nl, is het streven naar een veilige en betrouwbare verkoop daarmee beloond. “We doen er alles aan om onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk te maken. We zijn dan ook hartstikke trots dat het vertrouwen richting de consument dusdanig is versterkt dat steeds meer mensen gebruik maken van ikwilvanmijnautoaf.nl voor de verkoop van hun auto.”

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands