Spotify – I’m stuck in a traffic jam

Oké, het fileprobleem in Nederland lijkt steeds erger te worden. En waarschijnlijk ligt de échte oplossing nog ver in het filevrije universum verstopt. Vooral op dinsdag schijnen bestuurders zich collectief te irriteren aan die rijen en nog eens rijen met auto’s. Op maandag hebben we soms nog de luxe om het weekend met een dag te verlengen, maar dinsdag is het weer serious business. Kortom, drukte alom. En wat helpt er nu beter tegen dat irritante filegevoel dan muziek?

Wil jij het leed dat file heet wat verzachten en even aan iets anders denken dan aan die wegtikkende wijzers die jou erop attenderen dat je enorm te laat gaat komen? Zet dan eens een lekker uit-je-dip-tip nummer op. Misschien heb je al een dergelijke playlist in je auto, maar wat nieuwe inspiratie is natuurlijk nooit weg.  Wat luister jij nu eigenlijk het liefst in de file? Om die (en nog veel meer) redenen hebben wij van ikwilvanmijnautoaf.nl een afspeellijst op Spotify samengesteld met de pakkende titel: I’m in a traffic Jam. We zijn al onze collega’s langsgegaan met de vraag: wat luister jij nu eigenlijk het liefst in de file? De antwoorden die we ontvingen liepen uiteen van Born to be Wild van Steppenwolf tot Passionfruit van Drake. Je voelt ‘m vast al, het is een gemêleerde muzieklijst samengesteld door een gemêleerd gezelschap bestaande uit Nederlandse, Duitse en Belgische collega’s.  

Afspeellijsten met een thema 

Je kunt ons op Spotify vinden onder de naam ikwilvanmijnautoaf.nl. Lekker makkelijk. We gaan hier regelmatig afspeellijsten aanmaken met een bepaald thema. Is het bijna kerst en kun jij Wham niet vaak genoeg horen? Op zoek naar kinderliedjes voor onderweg? Ga je op wintersport en wil je alvast in de stemming komen met de beste hits? Bij ons vind je de juiste afspeellijst. Want wees eerlijk, automuziek. Daar moeten wij wel iets vanaf weten. Kortom, we zien je graag terug op Spotify!

Oh ja, veel plezier in de file!Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands