Ikwilvanmijnautoaf.nl wenst je fijne feestdagen!

Het team van Ikwilvanmijnautoaf.nl wenst je hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! We kijken terug op een heel mooi 2015 en kijken uit naar een nog mooier 2016!

We blikken graag terug met een top 5 van onze blog berichten. De leukste, opmerkelijkste of gewoon heel erg handige blogs die wij eerder dit jaar geplaatst hebben. Lezen jullie in 2016 weer mee?

  1. My cave, my rules Een echte musthave in ieder mannenleven, ‘the mancave’, aangekleed met de tofste auto-onderdelen.
  2. Doe het zelf met autobanden Helemaal hip in 2015 en doorzettend naar 2016, de ‘doe-het-zelf’er’. Maak bijvoorbeeld een tafel van oude autobanden.
  3. Deze 10 auto-hacks maken je leven een stuk makkelijker Je auto heeft hele handige middelen om je te helpen, zoals je stoelverwarming als warmhoudplaat inzetten.
  4. Verkeersregels: dit zijn de meest bizarre Vind je sommige Nederlandse regels bizar? Dan ken je deze nog niet. In Minnesota mag je bijvoorbeeld geen gorilla vervoeren op de achterbank .
  5. Top 10 spectaculaire autoroutes van Europa Van spectaculaire routes krijgen we maar geen genoeg. Een mooi voornemen voor 2016, deze routes rijden!

Uiteraard staan wij ook in het nieuwe jaar weer dagelijks voor je klaar om je te helpen bij de verkoop van je tweedehands auto of om je op de hoogte te brengen van het laatste autonieuws. Maak er heerlijke feestdagen van!

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands