Debuut Ikwilvanmijnautoaf.nl DeVoKo

Dames 1 van volleybalvereniging ikwilvanmijnautoaf.nl DeVoKo kunnen tevreden terugkijken op hun debuut in de Topdivisie van afgelopen weekend. Thuis pakte het team het eerste puntje van het seizoen.

Met veel plezier heeft ikwilvanmijnautoaf.nl de eerste wedstrijd in de Topdivisie van DeVoKo dames 1 gevolgd. Sinds deze zomer is ikwilvanmijnautoaf.nl de nieuwe hoofdsponsor van de Denekampse volleybalvereniging. Voor een periode van drie jaar zal de autoverkoopsite zijn naam aan de volleybalvereniging verbinden.


DeVoKo blij met een punt

De volleybaldames uit Denekamp begonnen super scherp en gemotiveerd aan hun debuut in de Topdivisie. Tegenstander PDK Huizen kon in de eerste set aanvallend geen vuist maken, waardoor DeVoKo al snel op ruime voorsprong kwam. De stand van 14-8 werd verder uitgebouwd tot 23-13, maar PDK had nog niet opgegeven en vocht zich terug naar een stand van 24-22. Een netfout van PDK verloste het thuisteam uit het lijden. Met 25-22 was de eerste set binnen en daarmee was er clubhistorie geschreven. PDK was terug in de wedstrijd en won de twee daaropvolgende sets. De vierde set werd door DeVoKo gewonnen. Na de 2-2 setstand klonk er gejuich: het eerste punt in de Topdivisie was binnen. Daar bleef het bij, want de wedstrijd eindigde voor de volleybaldames uit Denekamp in een 2-3 nederlaag door een opeenstapeling van eigen fouten. Het behaalde puntje wordt gekoesterd, maar er had wellicht meer ingezeten.

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Handmatige invoer

Of voer kenteken in

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands