Is dit de toekomst van het autorijden?

Onderweg naar je bestemming als passagier door de ruimte vliegen, dinosaurussen bekijken of onder water een avontuur meemaken. Als het aan Audi ligt is het straks mogelijk. Het bedrijf presenteerde tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas haar toekomstbeeld.


Virtual Reality technologie wordt steeds geavanceerder en bereikbaarder. Audi speelt hier innovatief op in door van autorijden (als passagier) een interactief spel te maken. In deze games kun je naar de gekste werelden reizen terwijl je aan het rijden bent in een auto. Meevechten in een ruimtegevecht tijdens het rijden. Het kan. De passagier kan met een kleine joystick actief meespelen tijdens de rit achterin de auto. Het spel reageert op de bewegingen en keuzes van de auto en haar bestuurder. Gaat de auto naar links, dan ga je in het spel ook naar links. Versnelt de auto dan versnelt je voertuig ook in het spel. Audi’s elektronische afdeling heeft deze techniek ontwikkeld samen met Holoride.


Op het circuit van Las Vegas reed een speciaal geprepareerde Audi e-Tron rondjes om dit aan het geïnteresseerde publiek te tonen. Holoride wil de techniek open beschikbaar maken waardoor andere automerken er in de toekomst ook gebruik van kunnen maken. Bekijk hier een impressie van de toekomst van het autorijden.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands