De bucket list 2.0

De bucket list 2.0We wisten dat er unieke, bijzondere of gewoon te toffe auto’s op te sommen zijn, vandaar de publicatie van onze eigen bucket list. Toen we vroegen welke auto’s er volgens jullie niet mogen ontbreken op een bucket list kregen we zoveel reacties dat het tijd is voor de bucket list 2.0. Eén ding staat vast, als we al de genoemde auto’s op de bucket list moeten zetten dan zijn we wel even bezig, laat staan dat we überhaupt iets van de bucket list zouden kunnen afstrepen. Daarom heeft ikwilvanmijnautoaf.nl een selectie van de uitgelicht in een heuse bucket list 2.0. Heb je een pen in de aanslag? Op onze bucket list stonden de originele mini, de Bugatti Veyron, een V12, de Volkswagen T1, de Jaguar XK-E Roadster, een Tesla model S en een klassieker als de 1935 Mercedes-Benz 500/540 K Cabriolet A by Sindelfingen. De Bugatti en de mini mochten bij sommigen ook niet ontbreken, al denkt iemand bij de Bugatti dat “het bij een schaalmodel 1:1000 blijft”, wat we ons met een prijs van 2,6 miljoen best kunnen voorstellen. Maar een bucket list moet je niet te makkelijk kunnen afstrepen hè.

De ‘muscles’

Hierover kan geen twijfel bestaan. Een echte (Amerikaanse) muscle car mag niet ontbreken. Bijvoorbeeld de Chevy Bel Air, de Dodge 1500 of de Viper. De Ford Mustang vonden wij zelf een mooie aanvulling van de bucket list. Deze iconische muscle car laat menig hoofd draaien in de richting van het prachtige diepe geluid. Wil je deze direct van je bucket list af kunnen strepen? Lees de blog over hoe je deze Amerikaan naar Nederland haalt. De muscle car moet op de bucket list 2.0

Het prijskaartje

Ook aan jullie bucket list blijkt een flink prijskaartje te hangen. De Ferrari’s, Mercedessen, BMW’s en Aston Martins mogen dan ook niet ontbreken. Terecht, een bucket list is geen bucket list zonder een super car die eigenlijk wat te duur is voor je. Van Mercedes was de ///AMG editie erg populair. Ook Aston Martin werd meerdere keren genoemd, waarbij de DB10 toch wat uitdagender is om af te strepen, aangezien er nog zo weinig over zijn.

De 'normale'

Een bucket list is geen goede lijst als er alleen maar speciale auto’s op staan. Dat was onze mening, maar (gelukkig) waren jullie het daar mee eens. Van Peugeots tot Toyota’s of Volvo’s en van Volkswagens, Audi’s tot Mitsubishi’s deze moesten ook op de bucket list staan. Opvallend is wel dat de auto’s vaak wel een speciale editie waren met extra power onder de motorkap. Dus helemaal normaal…. Maar ja wat is tegenwoordig ook normaal en de standaard?

De ouderwetse

Ons zijn er drie oldskool klassiekers echt opgevallen. De Jensen Interceptor die tussen 1950 en 1957 gebouwd werd. Van deze werden er slechts 88 gemaakt. De fiat 500, en dan wel de originele, liefkozend het rugzakje genoemd. En deze klinkt wel heel erg speciaal. De Morris Traveller ‘the man in de street’, s woody. De Morris Traveller was een automodel van de Britse fabrikant Morris Motors Ltd., en is een gewild verzamelaarsobject onder liefhebbers van oldtimers. De Traveller kenmerkt zich door de houten balken aan de achterkant. De auto is dus niet geschikt voor regenachtig weer. In onze ogen zeker een mooie én terechte aanvulling voor de bucket list.

Een klassieker kan niet ontbreken op de bucket list 2.0De unieke

Voor zover bekend, is er maar 1 exemplaar van de Pagani Zonda in Nederland aanwezig. Het afstrepen van deze unieke auto van de bucket list gaat misschien dan wat moeilijker, maar niets is onmogelijk natuurlijk. Een unieke auto kan immers zeker niet ontbreken. Het was onmogelijk om alle auto’s apart uit te lichten, dus hebben we een kleine selectie gemaakt. Onthoud; niets is te gek voor de bucket list. Dus kom je een mooi exemplaar tegen? Zet die vooral op je bucket list.

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands