1.000ste review voor Ikwilvanmijnautoaf.nl


Ikwilvanmijnautoaf.nl is voor de 1.000ste keer beoordeeld op Trustpilot, het onafhankelijke review platform waarop consumenten hun ervaringen kunnen delen over online diensten.


Heb je een product of online dienst afgenomen? Op Trustpilot kun je daarover je mening delen, zo ook over populaire autoverkoop site. De teller staat voor Ikwilvanmijnautoaf inmiddels op 1.000 ervaringen.


5 sterren-beoordelingen


Met een TrustScore van 8,9 behoort ikwilvanmijnautoaf.nl tot de top 3 van de best beoordeelde bedrijven op Trustpilot in de categorie Auto’s. Ikwilvanmijnautoaf.nl laat daarmee vergelijkbare dienstverleners zoals de ANWB, Mazda en Kwik Fit ver achter zich. Ruim 96 procent beoordeeld ikwilvanmijnautoaf.nl met een rapportcijfer 8 of hoger (4 sterren), maar liefst 60,8 procent van de consumenten geeft zelfs een tien (5 sterren).


Professioneel bedrijf

Trustpilot stimuleert consumenten om hun online ervaringen te delen zodat anderen een weloverwogen beslissing kunnen nemen. De open en eerlijke feedback op Trustpilot helpt ikwilvanmijnautoaf.nl de dienstverlening te kunnen verbeteren en te laten groeien. Om dit op andere gebieden ook te laten zien heeft de site zich bijvoorbeeld in 2014 weten te certificeren voor het prestigieuze Thuiswinkel Keurmerk.


Dienstverlening op maat

Door deze mijlpalen laat de autoverkoopsite zien dat het een professioneel bedrijf is met een vijf sterren-service. Om de online ervaring zo aangenaam en persoonlijk mogelijk te maken is ikwilvanmijnautoaf.nl dan ook zeven dagen per week tot 22.00 uur bereikbaar. Niet alleen telefonisch, maar ook via een online chatfunctie en communicatie via social media. Ikwilvanmijnautoaf.nl gelooft dat als ze goed luistert, ze een betere dienstverlening kan leveren welke meer is afgestemd op de behoeften van de gebruikers die hun auto online willen verkopen.Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands