Autovendi – gratis en vrijblijvend auto verkopen

Aanmelden

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Voor veel mensen is de verkoop van een autovendi een boel gedoe. Onze dienstverlening is erop gericht om het verkopen van een autovendi makkelijker, veiliger en transparanter te maken. Dit doen wij door samen te werken met een paar honderd RDW-erkende autobedrijven en onder deze bedrijven actief op zoek te gaan naar een geïnteresseerde koper voor jouw autovendi.


Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Je vult het kenteken van je auto in op deze website. Vervolgens vul je dit aan met wat aanvullende informatie over de huidige staat van jouw autovendi. Vergeet ook niet enkele duidelijke foto’s toe te voegen. Vervolgens neemt een van onze professionele medewerkers contact met je op om jouw auto en wensen door te nemen.


Wij gaan vervolgens namens jou op zoek naar een RDW-erkende koper voor jouw autovendi. Zodra wij een geschikte koper gevonden hebben nemen we telefonisch of per mail contact met je op en ontvang je van ons gratis en vrijblijvend het resultaat. Het resultaat wat je ontvangt is een gegarandeerd bod. De koper mag hiervan alleen afwijken als de auto anders is dan omschreven. Onze professionele medewerkers begeleiden je van aanmelding tot aan de verkoop aan een erkende dealer.


Waarom verkopen via een auto verkoop site?

Je kunt je autovendi op een paar manieren verkopen. Je kunt hem inruilen, zelf verkopen via een site als marktplaats of autoscout of gebruik maken van een auto verkoop portaal. Iedere manier heeft zijn eigen voor- en nadelen.


Wil jij op een makkelijke, snelle en veilige manier van je autovendi af? Dan kies je voor een auto verkoop site zoals ons. Je gegevens blijven veilig en zijn niet zichtbaar voor de kopers. Wij begeleiden je met de verkoop van jouw auto van aanmelding op onze website tot en met de overdracht aan een erkende autodealer.


Goede service is voor ons een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening. Je autovendi verkopen moet een goede ervaring zijn. Het is voor ons heel belangrijk dat jij tevreden bent. Sinds 2006 hebben al tienduizenden particulieren hun auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf. Kijk hiernaast om onze hoge klantwaardering te zien.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands