Ikwilvanmijnautoaf.nl speelt in op wensen
2015-04-11 22:10:45

Nog ruimere openingstijden ikwilvanmijnautoaf.nlWie herinnert zich nog de tijd dat we alles tijdens kantooruren moesten regelen? Dit tijdperk is gelukkig verleden tijd. Ikwilvanmijnautoaf.nl doet hier zelfs nog een schepje bij bovenop en verruimt de openingstijden tijdelijk tot middernacht.

 
Vanaf de AutoRAI, waar ikwilvanmijnautoaf.nl van 17 t/m 26 april 2015 aan zal deelnemen, zal het autoverkoopplatform de consument van nog meer gemak voorzien. De openingstijden worden opgeschroefd met twee uur waardoor de automakelaars niet langer van 08.00 uur tot 22.00 uur telefonisch beschikbaar zullen zijn, maar van 08.00 uur tot 24.00 uur. En dat maar liefst zeven dagen per week.

Service

Een van de pijlers voor het aanhoudend succes van hét autoverkoopplatform van Nederland is het geven van topservice. Bas Oude Luttikhuis, algemeen directeur ikwilvanmijnautoaf.nl zegt hierover het volgende: “Topservice betekent voor ons niet alleen dat het gebruik van onze site voor zowel consumenten als de aangesloten inkopers technisch goed functioneert, maar ook dat zij op elk gewenst moment met vragen bij ons terecht kunnen.”
 
Tot het aanbod hoort volgens ikwilvanmijnautoaf.nl ook een uitstekende persoonlijke service. Al enige tijd is het team op alle dagen van de week tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar, dat al uniek is in de branche. Door tot 24.00 uur telefonisch bereikbaar te zijn komt ikwilvanmijnautoaf.nl nog meer tegemoet aan de huidige wensen van gebruikers.
 
Ook de aangesloten inkopers hebben zeer positief gereageerd op het verruimen van de openingstijden. Sinds de crisis hebben veel bedrijven aan mankracht moeten inleveren. Een ruimere openingstijd betekent ook voor hen meer tijd geschikte auto’s in te kopen.

Niet meer stressen tijdens kantooruren

Wij leven in een online maatschappij waar websites 24/7 toegankelijk zijn. Al vanaf 2006 kunnen consumenten op elk gewenst moment hun auto aanmelden en aangesloten inkopers op de voertuigen bieden. Nu staan de automakelaars en de rest van het team van ikwilvanmijnautoaf.nl zowel telefonisch als per e-mail tot middernacht voor je klaar.


Delen

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Reacties (0)


  • Plaats een reactie

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands