Ikwilvanmijnautoaf.nl op Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs
2014-02-12 14:40:23

logo ikwilvanmijnautoaf.nlENSCHEDE - De deelname van ikwilvanmijnautoaf.nl aan verschillende vakbeurzen krijgt in 2014 een vervolg. Op 11, 12 en 13 maart is het autoverkoopteam aanwezig in Gorinchem op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs.

 
De Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs wordt door de autobranche als hoogtepunt beschouwd als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automotive. Ikwilvanmijnautoaf.nl ziet deze vakbeurs dan ook als de perfecte manier om de dienstverlening verder onder de aandacht van consumenten te brengen.
Ikwilvanmijnautoaf.nl op Vakbeurs

Werkwijze succesformule

De stand  is zeker de moeite waard voor alle autobedrijven die geïnteresseerd zijn in een snelle en veilige auto inkoop. Het team staat klaar om informatie te verstrekken over de werkwijze van de succesformule ikwilvanmijnautoaf.nl.
 
Sinds 2006 heeft ikwilvanmijnautoaf.nl al voor 100.000 auto’s kosteloos een nieuwe eigenaar gevonden. Naast personenauto’s is het ook mogelijk je bedrijfswagen, motor, scooter, camper, caravan, vrachtwagen, truck en taxi aan te melden voor verkoop. Ikwilvanmijnautoaf.nl werkt samen met meer dan 5.000 erkende auto-inkopers. Door deelname aan deze vakbeurzen hoopt ikwilvanmijnautoaf.nl dit aantal autobedrijven uit te breiden, zodat er nog betere biedingen gerealiseerd kunnen worden.
 
Ikwilvanmijnautoaf.nl is op 11, 12 en 13 maart tussen 15.00 en 22.00 uur aanwezig om geïnteresseerden op de stand te ontvangen.


Delen

Ontvang gratis en
vrijblijvend een bod.

Ik weet mijn kenteken niet

Reacties (1)


  • Plaats een reactie
  • Ikwilvanmijnautoaf.nl succesvol aanwezig Autoprof & Schadeherstel
    2014-03-15 08:26:58

    […] en relaties uit de automotive- en schadeherstelbranche op de vakbeurs aanwezig zijn, biedt de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs ieder jaar weer een volledig aanbod dat de moeite waard is te bezoeken voor particulieren en […]

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands